Preizkusi se v Kvizzmu in prihrani ob nakupu! 5 vprašanj, 30 sekund, nori prihranki! ➜Klikni tukaj
V 30 sekundah do -30%? Klikni tu
Vroča ponudba Samsung Huawei Apple Sony HTC LG Nokia Microsoft Alcatel Motorola OnePlus Asus Lenovo Xiaomi Google Wiko Amazon Kindle Univerzalno Slušalke in Zvočniki Dodatna oprema PopSockets Elektronika GoPro Prenosniki Darilni boni Luc Ringke Spigen SGP Caseology VRS Design Audio-Technica


Če želiš artikel dodati v košarico, klikni gumb "V košarico" pri posameznem artiklu.
Počisti košarico
-

Doživite dom prihodnosti in spremenite način uporabe svetil - za vedno.


6x nižja poraba energije, 20-letna življenjska doba, neskončno različnih barvnih odtenkov in preprosto upravljanje z vašo mobilno napravo iz naslonjača ali z druge strani sveta - to je luc.


Te zanima več?
Spoznajte luc
Prihranite z LED tehnologijo Luc je najnovejša, najbolj varčna in najbolj vsestranska pametna LED žarnica, ki bo s kar 20-letno življenjsko dobo in do 6x manjšo porabo energije od ostalih žarnic poskrbela za znatne prihranke.
Upravljanje preko vašega mobilnika Zakaj bi vstajali iz naslonjača samo zato, da bi ugasnili luč? Tako je, luc lahko prižigate, ugašate, spreminjate barvo ali jakost svetlobe kar s svojo mobilno napravo, ki jo povežete s pametno žarnico luc. Vaše staro, klasično stikalo za luč bo ljubosumno. Podprto za Android in iOS naprave.
Svetloba na načine, ki si jih prej niste niti predstavljali Med več kot 10 milijoni različnih barvnih odtenkov lahko izberete pravega za svoje počutje in pričarate pravo vzdušje za vsako priložnost.
luc artikli
Zakaj je luc boljša od vaše žarnice?

Pametna žarnica luc

Varčna žarnica

Žarnica z žarečo nitjo
Upravljanje z mobilnikom Omogoča Ne omogoča Ne omogoča
Poraba do 9 W od 15 W od 40 W
Takojšnja max. svetlost Omogoča Ne omogoča Ne omogoča
Avtonomija do 50.000 ur do 9.000 ur manj kot 1000 ur
Svetilnost do 110 lumnov na vat do 60 lumnov na vat 16 lumnov na vat
Menjava barv Omogoča Ne omogoča Ne omogoča
Možnost zatemnitve Omogoča Ne omogoča Ne omogoča
Odsotnost toksičnih snovi Omogoča Živo srebro Ne omogoča
Energijsko varčna Omogoča Omogoča Ne omogoča
Pametne funkcije Omogoča Ne omogoča Ne omogoča
Namestitev je otročje lahka
1.
1.Namestite aplikacijo Vpišite se v Google Play/Apple ali App store, vtipkajte “luc remote” v iskalno vrstico in namestite brezplačno aplikacijo.
2.
2.Priključite Luc bridge s priloženim USB kablom priključite na najbližji USB vhod, nato pa ga z omrežnim kablom povežite z vašim routerjem. Počakajte, da se prižgeta lučki za napajanje in povezavo - ste že skoraj pri koncu.
3.
3.Povežite Povežite svojo mobilno napravo z vašim luc bridge-om tako, da zaženete aplikacijo in preprosto skenirajte QR kodo, ki se nahaja na spodnjem delu luc bridge-a.
4.
4.Upravljajte Vstavite luc žarnico v poljubno svetilko in jo povežite z enim klikom - to je vse! Upravljanje luci preko aplikacije na vašem pametnem telefonu ali tablici je otročje lahko. Poigrajte se in doživite svetlobo na načine, ki si jih prej niste niti predstavljali.

Prenesite si aplikacijo
luc Remote:

Luc app android
Luc app iOS