Imaš vprašanja? 041 736 736

Najnovejša nadzorna kamera BulbCam Pro: Do sedaj najbolj pametna, enostavna in z ...

60.99 €

44.99 €

v košarico

Na podlagi 15 ocen

Šifra: #74221

Najnovejša nadzorna kamera BulbCam Pro: Do sedaj najbolj pametna, enostavna in zaupanja vredna varnostna naprava zadnje generacije na trgu!

60.99 € 44.99 €
Prihranek: -26 %
Najboljša cena v zadnjih 30 dneh: 44.99 €. Akcija traja do 30.04.2024 23:59:59. Prodajalec si v primeru razpoložljivosti zalog pridržuje pravico do podaljšanja trajanja akcije.

Tega izdelka trenutno žal ni na zalogi

Želiš, da te obvestimo, ko bo izdelek spet na zalogi?

Obvestite me

Enoletno jamstvo kakovosti z možnostjo vračila v 28 dneh od prejema

Ekspresna dostava v roku 1-2 delovnih dni z možnostjo plačila po povzetju

Mnenja in ocene

sinisa

Preverjen Nakup

dobra zadeva, hitro povezes, slika je uredu, dobil sem tudi ze alarm ko me ni blo doma sam je bil ptic ker sem pustu okno odprto

01. september 2022

Tilen

Naročil sem dva kosa, ker rabim eno za doma, drugo pa na vikendu. Nisem si čisto predstavljal kako stvar paše v navadno luč, ampak naviješ normalno, zraven pa dobiš pokrivni nastavek, da se skrije baker al kaj ije to na navoju, če recimo nimaš kamere v lustru. Deluje bp

07. september 2022

Borut L

Sistem že visi iz stropa dol. Že dlje časa sem želel kupiti kamero, ker živimo bolj na samem ampak nisem hotel vlečt kablov. Tuki jih res ne rabiš pa še simpl je za uporablat. Priporočm

26. avgust 2022

darinka

Moža sem letos za rojsni dan hotela presenetit, zato sem mu kupila kamero. Na idejo sem prišla, ker je večkrat omeni kaj vse vidi njegov prijatelj Aljaž, ki jo ima. Nisem prepričana, da je enaka, ampak tako sem dobila idejo, kamero naročila in bil je presrečen. Celo toliko, da sem jo morala pofotkat in napisat tole sporočilo. Je super stvar, ker imava dva otroka in kolikokrat mi ni treba vtat in it gledat kaj se dogaja, ko zdaj vidimo vse na telefonu.

21. avgust 2022

katja

S prijateljicami in prijatelji imamo mladinsko sobo v našem kraju in 1x so nam vdrli v njo in pobrali pijačo iz hladilnika in projektor. SKupaj smo kupili ole kamero, ki deluje tipi topi

04. september 2022

Timotej

Preverjen Nakup

Jaz sem že imel nepridiprave v hiši. Pobrali so mi precej elektronike in nekaj gotovine, zavarovalnica mi je sicer nekaj povrnila, ampak ne vsega. Za ta denar nimaš boljšga varnostnika doma, ki dela 24/7. PA DA VAS VIDIM SPET KO SI ZDRZNETE PRIT NOT K MENI!!!

13. avgust 2022

Tone

Preverjen Nakup

Kamera super kaže podnevi in ponoči. Če bi znal prenesti s telefona video, bi vam pokazal še kako se kamera obrača za pešči ko hodijo mimo hiše, ampak tega žal nisem znal. Z nakupom sem super zadovoljen.

29. avgust 2022

Jjkkk

Seveda da ga bo

08. december 2022
DODAJ MNENJE/OCENO POGLEJ VEČ MNENJ

Tvoje ime:

E-mail naslov:

Mnenje:

Ocena (1-5):

Naloži fotografijo ali video:

oddaj

Statistika zločinov je skrb vzbujajoča

Zločini so žal vedno pogostejši. Na dan jih policija zabeleži več sto in žal nikoli ne veš, kdaj si na vrsti ti, tvoj dom, lastnina, družina ali predmeti, ki jih imaš zunaj.

Varnost je izjemnega pomena in tudi strokovnjaki za varnost svetujejo, da je prisotnost varnostnega sistema na domu priporočljiva. S tem zmanjšaš možnost, da postaneš žrtev nepridipravov za 60%.

Ironija mnogih sistemov je, da preprečujejo tatvine, obenem pa ti "ukradejo" veliko denarja ob nakupu, pri inštalaciji ali hrambi posnetkov. K sreči se sedaj lahko izogneš dvomljivim ponudnikom in si zagotoviš miren spanec.

Spoznaj varnostno napravo nove generacije

Globalno viralna uspešnica se imenuje BulbCam Pro ali krajše BCP nadzorna kamera, ki ti ne naredi luknje v denarnici in deluje brez kablov in napeljav.

Je majhna, kompaktna in težko opazna. Ima ultra zmogljivo 1080p lečo za sliko FULL HD kakovosti, 360° panoramsko obračanje, ki pokrije celotno površino brez slepih kotov in samodejno sledenje premikajočemu objektu.

Bele LED sijalke nudijo boljšo vidljivost v temi, dvosmerni zvok pa te opozori na neželeno dogajanje in ti omogoči, da s svojim glasom ali sistemskim alarmom preženeš kogarkoli, kjerkoli se nahajaš.

Brez inštalacij in mesečnih stroškov

Inženirji so razvili BulbCam Pro uporabnikom prijazno, saj kamera paše v grla vseh običajnih žarnic in ima še vedno dovolj prostora, za vsestranske premike.

Za delovanje ne potrebuje kablov, baterij in je enostavno prenosljiva med lokacijami, saj jo zgolj odviješ in priviješ nazaj drugje.

Vse kar potrebuješ za pričetek uporabe je, da jo povežeš na svoj telefon, jo priviješ namesto običajne žarnice in že spremljaš dogajanje.

Z ničelnimi stroški z inštalacijo, z vzdrževanjem in hrambo podatkov, prihraniš ogromno denarja brez izgube kakovosti nadzora.

Ko uporabiš BCP spoznaš, da je nakup bil pametna odločitev!

Kamera ima vgrajen sistem nadzora gibanja, ki ti ob sumljivem dogajanju na telefon pošlje opozorilo, ti pa lahko spremljanje do takrat samozavestno odmisliš.

Na voljo ni zgolj prenos slike v živo, temveč tudi 24/7 snemanje videa na spominsko kartico (priložena v paketu), da si lahko posnetke ogledaš za nazaj.

Opozorilo: Na trgu je veliko ponaredkov z enakim ohišjem in podporo zgolj za počasen 2.4 GHz Wi-Fi. BCP pa podpira tudi 5 GHz in s tem omogoči hitrejši prenos slike, ki je posledično veliko lepša.

Nočno snemanje

BulbCam Pro ima vgrajene močne nočne senzorje s katerimi vidiš jasno sliko tudi v temi.

Super svetle LED sijalke

Čeprav gre za kamero, je obenem tudi luč, ki razsvetli katerikoli temačni prostor in s tem zagotovi boljšo preglednost.

Vsestransko kompatibilna

Slika v živo, takojšnja obvestila in vse ostale pametne funkcije so ti na voljo tako na Android kot na iOS napravah.

Zastrašujoč alarm

S klikom na gumb ob zaznani nevarnosti sprožiš glasen alarm, ki bo prestrašil in pregnal vse zločince.

Na podlagi 15 ocen

Šifra: #74221

Najnovejša nadzorna kamera BulbCam Pro: Do sedaj najbolj pametna, enostavna in zaupanja vredna varnostna naprava zadnje generacije na trgu!
60.99 € 44.99 €
Prihranek: -26 %
Najboljša cena v zadnjih 30 dneh: 44.99 €. Akcija traja do 30.04.2024 23:59:59. Prodajalec si v primeru razpoložljivosti zalog pridržuje pravico do podaljšanja trajanja akcije.

Tega izdelka trenutno žal ni na zalogi

Želiš, da te obvestimo, ko bo izdelek spet na zalogi?

Obvestite me

Enoletno jamstvo kakovosti z možnostjo vračila v 28 dneh od prejema

Ekspresna dostava v roku 1-2 delovnih dni z možnostjo plačila po povzetju

Dodatne informacije

  • Video Resolucija: 1920*1080

  • Horizontalni obrat: 360°

  • Vertikalni naklon: 90°

  • Vgrajen mikrofon za zajemanje zvoka

  • Vgrajen zvočnik za oddajanje zvoka / alarma

  • Prenos zvoka v dve smeri

  • Seznor gibanja

  • Pametno sledenje premikajočega objekta

  • Podatkovni prostor: 16 GB (max 128 gb)

  • Tip grla: E27

  • Za hrambo posnetkov priporočamo uporabo spomniske kartice, saj je shranjevanje posnetkov na cloud plačljivo

PREBERI VEČ

Paket vsebuje

  • BulbCam Pro nadzorni sistem

  • Okrasni pokrov E27 tip navoja

  • Vijaki s čepki

  • Kompatibilna MicroSD Spominska kartica velikosti 16 GB

  • Brezplačna aplikacija za Android in iOS

PREBERI VEČ

Garancija

  • 1 leto

PREBERI VEČ

Prazna
košarica?

Kupcem pogosto privoščimo posebne akcije. S prazno košarico jih žal ne moreš izkoristiti.

Napolni jo s klikom na gumb "V KOŠARICO" pri posameznem artiklu.

Košarica

Darilo si izbereš na blagajni!

28-dnevno jamstvo zadovoljstva

Notice