Bliža se neusmiljen obračun za vašo pozornost. 7. septembra bosta namreč skoraj sočasno vsak svoj oder zavzela tako Apple kot Sony, od obeh pa lahko pričakujemo vznemirljive novosti.

V sredo ob 19h po našem času bo Tim Cook zakorakal na oder ter nam predstavil verjetno najbolj težko pričakovano novost letošnjega leta v tehnološkem svetu, novi iPhone 7. A to verjetno ne bo edina velika novica, saj mnogo njihovih paradnih produktov že (pre)dolgo ni bilo deležnih večje preobrazbe. Spremembe tako lahko pričakujemo pri dve leti stari pametni uri Apple Watch, po govoricah sodeč pa se obeta tudi prihod novega računalnika MacBook Pro. Nekaj časa pa bodo gotovo namenili tudi predstavitvi novih operacijskih sistemov: iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3, in tvOS 10.

Le dve uri za tem, verjetno še pred koncem konference v San Franciscu, pa bodo svoje povedali še pri Sonyu. Od njih tokrat pričakujemo najavo nove igralne konzole PlayStation 4 Neo, nova konzola pa naj bi bila mnogo zmogljivejša naslednica obstoječega Playstation-a 4. Podpirala naj bi še bolj zahtevne igrice, resolucijo 4k in seveda virtualno resničnost.

Zmagovalec te bitke za pozornost bo znan že naslednje jutro, poraženec pa zna utrpeti hude izgube v dobičku.

Sony-PS4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here