Še približno mesec dni nas loči od prihoda novega iPhona in zdaj lahko že skoraj gotovo trdimo, da novi telefon ne bo imel standardnega 3.5mm priključka za slušalke. Čeprav širša javnost sicer že zadnjih nekaj mesecev negoduje samo ob omembi te možnosti, pa pri Applu očitno glede tega niso zaskrbljeni. Že v preteklosti so se pogumno odrekli tistim tehnologijam, za katere so verjeli, da so stvar preteklosti – tako je pred leti originalni iMac ostal brez vhoda za diskete, seveda pa so zamenjali tudi standardni 30-pinski konektor s svojim lightning priključkom.

Tokrat je distributer dodatkov za mobilnike iz Velike Britanije objavil videoposnetek lightning slušalk, očitno pa gre za pravo stvar, saj gre za delujoče slušalke in ne zgolj za poceni vzorec, poleg tega pa se slušalke z videa ujemajo tudi s fotografijami, ki so na splet zašle že pred časom.

A tudi če gre za pravo verzijo slušalk, še vedno ni potrjeno, ali jih bodo kupci iPhona 7 zares prejeli ob nakupu telefona. Zgodi se lahko tudi, da bodo uporabniki namesto novih slušalk prejeli zgolj adapter, ki bo omogočil uporabo tudi drugih (ne le Applovih) slušalk in bo morda vsaj malo potolažil tiste najbolj nezadovoljne z odstranitvijo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here