Home Mr. Gizzmo poroča Etui za Iphone s polno QWERTY tipkovnico?

Etui za Iphone s polno QWERTY tipkovnico?

Podjetje Typo keyboards predstavlja zanimiv etui za Iphone 5/5S – etui s polno QWERTY tipkovnico! Kljub temu, da imajo zadnji modeli mobitelov z zaslonom na dotik navadno vgrajeno podporo za QWERTY tipkovnico na zaslonu, se le-ta ne more primerjati s pravo fizično tipkovnico! Vprašajte katerega koli Blackberry uporabnika in odgovoril vam bo enako. Pa mimogrede – tipkovnica na omenjenem etuiju zelo spominja na tipkovnico iz modela Blackberry Q10.

Tipkovnica deluje tako, da preko Bluetooth tehnologije komunicira z mobitelom. Dodatna priročna lastnost je še osvetlitev tipk pri šibki svetlobi. Energijo za osvetlitev in Bluetooth povezavo tipkovnica ne krade vašem Iphonu, ampak ima v ta namen vgrajeno 180 mAh baterijo. Očitno so res na vse razmišljali.

Etui / tipkovnica Typo bo na voljo za nakup Januarja prihodnje leto. Če pa ste neučakani, lahko etui prednaročite že danes za 99$ preko uradne spletne strani typokeyboards. Na omenjeni povezavi si lahko pogledate še več informacij o izdelku ter kratko video predstavitev.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version