Home Facebook Poiščite vse WI-FI povezave v vaši bližini s Facebookom

Poiščite vse WI-FI povezave v vaši bližini s Facebookom

Facebook predstavlja novo, resnično zelo uporabno funkcijo, s katero lahko prihranite na prenosu podatkov – odkrijte odprte WI-FI povezave, kjerkoli že ste!

Funkcija »Find a WI-FI« pokaže prilagojen zemljevid vaše neposredne bližine, z vsemi bližnjimi hotspoti, s poudarkom na lokacijah, kjer lahko najdete Wi-FI. Funkcijo je Facebook lani testiral med iOS uporabniki v nekaj državah in dobil zelo pozitivne odzive, zato je zdaj dostopna vsem uporabnikom tako na iOS kot Android napravah.


Si že predstavljate, kako uporabna je lahko funkcija? Sploh če ste na izletu ali potovanju v mestu, ki ga ne poznate lahko enostavno ugotovite, v kateri lokal se splača iti na pijačo, če potrebujete tudi WI-FI.

Kako torej poiskati WI-FI v Facebooku? V sekciji »Explore« pojdite na »More Tabs«, kjer boste našli gumb »Find a WI-FI«. Če Facebooku še niste dali dovoljenja za dostop do vaše lokacije, potem morate predhodno urediti tudi to. Takoj, ko je pred vami zemljevid z WI-FIji, lahko raziskujete, kateri izmed vseh je najbližje.
Celoten postopek je zelo lepo razložen tudi v spodnjem videu:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version