Home Android Galaxy Z Flip 6 in Galaxy Z Fold 6: Kaj pričakovati

Galaxy Z Flip 6 in Galaxy Z Fold 6: Kaj pričakovati

Samsung ponovno preseneča z napovedjo novih modelov v svoji seriji zložljivih telefonov. Na julijskem dogodku Galaxy Unpacked 2024 bomo premierno videli težko pričakovane mobilne naprave Samsung Galaxy Z Flip 6 in Samsung Galaxy Z Fold 6, skupaj z še nekaj inovacijami. Poglejmo, kaj lahko pričakujemo od prihajajočih modelov.

Pričakovane novosti

Galaxy Z Flip 6: Nadgradnja in izboljšave

Zgoraj omenjeni model prinaša številne izboljšave, ki bodo dvignile uporabniško izkušnjo na višji nivo. Ena večjih sprememb je povečanje RAM-a na 12 GB, kar bo zagotovilo gladko delovanje tudi pri večopravilnosti in zahtevnih aplikacijah. Naprava bo verjetno na voljo v različicah s 256 GB in 512 GB notranjega pomnilnika, kar bo zadovoljilo potrebe večine uporabnikov. 

Poleg tega bi naj Galaxy Z Flip 6 dobil izboljšano baterijo, ki bo zagotavljala daljše delovanje telefona. Zunanji zaslon bo po nekaterih virih imel osvežilno frekvenco 120Hz, kar poskrbi za še bolj tekočo uporabniško izkušnjo. Kamera bo nadgrajena z novim primarnim senzorjem za bolj ostre in jasne fotografije. 

Galaxy Z Fold 6: Produktivnost na višji ravni

Galaxy Z Fold 6 nadaljuje s postavljanjem standardov za zložljive telefone. Ena največjih izboljšav bo manj izrazita guba na zaslonu. Naprava bo ohranila 4400 mAh baterijo z 25W polnjenjem. Nadgrajen bo tudi procesor, kar oblublja vrhunsko zmogljivost in energetsko učinkovitost. 

Galaxy Z Fold 6 bo morda imel tudi Ultra različico, ki bo prinesla še dodatne, naprednejše funkcionalnosti za svoje uporabnike. Dizajn bo nekoliko širši in bolj kvadraten, zaradi česar bo izkušnja pri večopravilnosti še lažja. Kamere bodo novejše, vendar bodo ohranile podobno postavitev kot prejšnji model. Obstajajo tudi govorice, da naprava ne bo imela vgrajenega S Pen-a, vendar bo še vedno podpirala možnost uporabe pisala.

Predviden izgled modela Galaxy Z Fold 6

Datum izida in cena

Oba modela, Galaxy Z Flip 6 in Galaxy Z Fold 6, bosta predstavljena 10. julija 2024 na dogodku Galaxy Unpacked. Prodaja se bo začela kmalu za tem, vendar točen datum še ni znan. Glede na pretekle trende se pričakuje, da bo cena Z Fold modela okoli 1500 € ali več, medtem ko bo Galaxy Z Flip stal približno 1100 – 1300 €. 

Poudarjamo, da so cene zgolj ugibanja na podlagi prejšnjih modelov.

Predviden izgled modela Galaxy Z Flip 6

Poleg novih telefonov se pričakuje, da bo Samsung na svojem dogodku predstavil tudi druge naprave, kot so nov Galaxy Watch in nove Galaxy Buds slušalke. Dogodek bo poln presenečenj in novosti, ki bodo močno konkurirale drugim ponudnikom.

Samsunga predstavljata nov korak v mobilni tehnologiji leta 2024. Z izboljšano strojno opremo, novejšimi kamerami in elegantnim dizajnom napravi obljubljata, da bosta postavili nove standarde v industriji pametnih telefonov. Z bližajočo uradno predstavitvijo je le še vprašanje časa, kdaj bomo v celoti izkusili te tehnološke mojstrovine. Čeprav se pojavljajo številne govorice in informacije, bo uradna predstavitev prinesla dokončne odgovore na vsa morebitna vprašanja.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version