Home HTC Stisnite telefon in odprite svojo najljubšo aplikacijo

[HTC U11] Stisnite telefon in odprite svojo najljubšo aplikacijo

HTC je pred dnevi predstavil funkcionalnosti njihovega novega paradnega konja: HTC U11. Telefon se v prvi vrsti ponaša s funkcijo »Edge Sense«, ki omogoča upravljanje s telefonom s preprostimi stiski. V robove telefona so namreč vgrajeni posebni senzorji za zaznavanje pritiska. Uporabnik vsakemu stisku vnaprej pripiše funkcionalnost – denimo za snemanje selfija, za predvajanje glasbe, za priklic aplikacije z zemljevidom. Pri HTC-ju so povedali, da so trenutne funkcionalnosti (kratek in dolg stisk v kombinaciji z glasovnim upravljanjem) zgolj začetek vseh možnosti, ki jih bo Edge Sense sčasoma ponujal.

Dizajn telefona je sicer zelo privlačen, posebej izstopa zrcalna zadnja površina telefona. Telefon bo na voljo v petih različnih barvah. Ekran je 5,5-palčni; enako kot na iPhonu 7 Plus. Tako kot je to storilo nekaj drugih ponudnikov, bodo tudi pri HTC-ju na U 11 ukinili headphone jack, a bodo kupci ob nakupu prejeli par HTC-jevih USonic in-ear slušalk, ki odstranjujejo nezaželene zvoke iz okolice.

Odličen zvok na HTC U11

Zvok je – kot vedno pri HTC-jevih telefonih – impresiven. Telefon predstavlja novo generacijo BoomSound, enega izmed boljših audio sistemov na trgu. Najzanimivejši del zvoka na novem telefonu so kar štirje mikrofoni, ki lahko koristijo predvsem pri glasovnem upravljanju, odlično pa se izkažejo tudi pri snemanju videev.
Telefon bo imel 12 MP fotoaparat s širšo, f/1.7 zaslonko (enako kot na Galaxyju S8) za izboljšano učinkovitost v slabi svetlobi. Na sprednji strani bo imel telefon 16 MP senzor z f/2.0 zaslonko in načinom UltraPixel.

V podjetju so predstavili tudi več digitalnih asistentov, ki pa se ne bodo pojavljali na istih trgih.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version