Glede na zares vrhunski izgled novega iPhona 7, še posebej v barvi Jet Black, nas ta novica zares ne preseneča preveč, a telefon je že zdaj popolnoma razprodan. Ne samo, da je iPhone 7 v barvi Jet Black razprodan v prednaročilu, popolnoma so razprodali že vse obstoječe zaloge, te barve pa posledično sploh ne bo na voljo ob začetku prodaje, ki se začne danes!

Tudi tisti najbolj vztrajni, ki že nekaj dni kampirajo pred vhodom katere izmed ameriških trgovin, se torej ne bodo dokopali do njega. A to še ni vse, povsem razprodan je tudi telefon iPhone 7 Plus, in to v celoti: vse barve in vse kapacitete. Tudi tega tako v trgovinah še dolgo ne bo moč dobiti, pri Applu pa so očitno spet podcenjevali povpraševanje, ki tudi tokrat presega njihove najbolj divje sanje.

iPhone 7 Plus je bil namreč v celoti razprodan v le nekaj minutah predprodaje, zaradi popolne razprodaje obstoječih zalog še pred pričetkom prodaje pa pričakujemo, da telefona v prosti prodaji ne bo mogoče dobiti pred novembrom.

Danes se je v Ameriki iPhone uradno znašel na policah, v trgovini pa bodo tudi za najbolj goreče in vztrajne kupce na voljo le iPhone 7 v srebrni, zlati, roza ali črni mat barvi. Kakšno bo stanje v slovenskih prodajalnah bomo videli kmalu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here