Home Apple iPhone 7 zares brez priključka za slušalke?

iPhone 7 zares brez priključka za slušalke?

Novice o novem iPhonu 7, ki sicer izide šele čez več kot 4 mesece, se skoraj dnevno spreminjajo, mnogokrat pa si med seboj celo popolnoma nasprotujejo. Največje jabolko spora trenutno predstavlja predvsem vprašanje, ali bo najnovejši član družine Apple še imel standardni 3,5mm priključek za slušalke ali pa se ga bodo dokončno znebili.

Viri teh informacij so včasih vprašljivi, a tudi tisti najbolj zanesljivi lahko kdaj brcnejo v temo, zato do uradnega izida ničemer ne moremo verjeti s popolno gotovostjo. A tokrat se zdi, da lahko velja rek “Ni dima brez ognja,” saj so novice o novem priključku za slušalke na telefonu iPhone 7 vedno glasnejše in pogostejše.

Na zadnjih renderjih, ki so pricurljali v javnost s strani uSwitch.com, iPhone 7 nima standardnega 3,5mm priključka za slušalke, zato se tisti najbolj nejeverni lahko počasi pričnete pripravljati na najhujše. Uporabnikom tako ne bo preostalo drugega, da uporabljajo brezžične slušalke ali pa kupijo takšne z lightning priklopom.

Velikost telefona sicer ostaja enaka kot pri predhodnih modelih 6 in 6s, večja različica pa ustreza dimenzijam telefonov 6 Plus in 6s Plus. Verzija Plus (morda se bo celo preimenovala v Pro) naj bi imela kamero z dvojno lečo, žal pa bo z njo ostala tudi nepraktična izboklina na zadnjem delu telefona. Tam pa naj bi se po vzoru iPad Pro-ja nahajal tudi “Smart connector”, ki omogoča enostavni priklop na dodatke, kot so tipkovnica ali pametni etuiji.

Kamera z dvojno lečo na večji različici telefona iPhone 7 Plus.

Ugibanja so vsekakor zanimiva in zabavna in ne dvomimo, da se bo marsikatera izmed informacij izkazala za resnično, a do uradnega izida je potrebno ohraniti realna pričakovanja, sicer je lahko na koncu pri komu razočaranje tudi preveliko.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version