Home Mr. Gizzmo poroča Legendarna rally simulacija zdaj na voljo za iOS in Android naprave!

Legendarna rally simulacija zdaj na voljo za iOS in Android naprave!

Proizvajalec iger Codemasters je izdal popularno rally simulacijo prirejeno za iOS in Android naprave iz daljnega leta 2000. Takrat je v svetu simulacijskih dirkaških iger kraljevala igra Colin Mcrae Rally 2.0, ki pa je danes ponovno obujena za pametne naprave.

Colin Mcrae Rally je izredno popularna igra, saj je v kar 83 državah dirkaška igra št. 1! Igra v sebi združuje legendarna vozila kot so Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evolution VI in Ford Focus ter originalna rally prizorišča. Adrenalin bodo dodatno dvigovali še zvočna navodila so-voznika Nicky Grist in legendarne lastnosti originalne igre – obnašanje dirkalnika na različnih podlagah, izzivajoča okolja in realen model poškodbe avtomobila. V igri so na voljo trije modeli igranja – od hitre dirke, celotne rally dirke do svetovnega prvenstva.

Igra je plačljiva in je na voljo za Android naprave in iOS naprave za ceno 4,49€ oz. 2,99$. Če raje dirkate na zaprtih dirkališčih, vam priporočamo, da si pogledate brezplačno igro Real Racing 3.

Povezava do Google Play. Povezava do iTunes.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version