Home Mr. Gizzmo poroča MWC – Sony Xperia M2

MWC – Sony Xperia M2

Sony Xperia M2 je mobilni telefon srednjega cenovnega razreda. Če pogledamo ceno njegovega predhodnika, lahko nekje okvirno določimo ceno posodobljenega modela. Ta se bo gibala nekje okoli 250€ brez vezave.

Posodobljen model prinaša 4 večje spremembe. Prva in najbolj opazna je večji 4,8 inch-ni zaslon izboljšane resolucije (540×960). Druga večja sprememba se skriva pod pokrovom mobilnega telefona – in sicer procesor je pridobil dva jedra in je sedaj 4-jederni Snapdragon 400, ki se vrti na 1,2 GHz. Nadgradnje je bila deležna tudi kamera, ki sedaj zmore posneti fotografije v 8MP resoluciji in video posnetke v FullHD resoluciji. Pri Sony-ju pa so povečali tudi kapaciteto baterije – z 1750 mAh na 2300 mAh.

Glede na prevideno ceno in lastnosti naprave smo prepričani, da je Sony Xperia M2 zelo dober mobilni telefon v svojem cenovnem razredu. Sony Xperia M2 bo predvidoma na voljo na Evropskih tržiščih aprila letos.

Več o omenjenem mobilnem telefonu si lahko pogledate na uradni spletni strani Sony Mobile tukaj. Spodaj pa vas vabimo, da si ogledate še hitro video predstavitev mobilnega telefona Sony Xperia M2.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version