Apple je pred svojim uradnim predstavitvenim dogodkom, ki bo v četrtek, 27. oktobra, po nesreči izdal 2 fotografiji novega prenosnika MacBook Pro.
Kot so ugotovili na MacRumors, so sistemske datoteke zadnje posodobitve macOS Sierra 10.12.1, ki so jo izvedli včeraj, vsebovale tudi pogled na novo OLED ploščo na dotik, ki je umeščena nad tipkovnico. Plošča bo nadomestila funkcijske tipke, imela pa naj bi tudi nekaj dodatnih bližnjic in funkcionalnosti, ki se naj bi spreminjale glede na uporabnikovo aktivnost (npr. TouchID podpora za Apple Pay v desnem kotu, gumb za hiter preklic).

ApplePaySplashSA_GEO@2x.png

Izgled novega prenosnika MacBook Pro

Sam izgled novega prenosnika je sicer nekakšna mešanica trenutnega MacBooka Pro in MacBooka 2015. Tipkovnica izgleda nekoliko bolj ploščata, prav tako je nekoliko manjši okvir zaslona. Vrstice s funkcijskami tipkami ni več, prav tako fizičnega gumba Escape (namesto tega lahko vidimo gumb Cancel).
Zvočniki so po novem umeščeni na vsaki strani tipkovnice.

Toliko vemo za zdaj, v četrtek pa bomo izvedeli podrobnejše informacije.Apple naj bi poleg posodobljenih modelov MacBooka Pro predstavil tudi posodobitev 13-inčnega MacBook Aira.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here