Odjava

Email sporočila

Od prejemanja emailov se odjavite s klikom na besedi “Odjava” ali “tukaj”, ki ju najdete na dnu vsakega emaila.

Po kliku se vam odpre novo okno, kjer ponovno kliknete gumb ODJAVA in uspešno se boste odjavili od prejemanja e-novic.

SMS sporočila

Od SMS sporočil se odjavite s klikom na povezavo https://gizz.io/odjava, ki jo najdete na koncu vsakega SMS-a.


Po kliku se vam odpre novo okno, kjer vpišete svojo telefonsko številko, ponovno kliknete gumb ODJAVA in uspešno se boste odjavili od prejemanja SMS sporočil.

Sporočila v Facebook Messengerju

Od prejemanja elektronskih sporočil v Facebook Messengerju se odjavite na tri načine:

  • S klikom na gumb “Odjava od obveščanja” v meniju “Kaj vse znam?
  • S klikom na gumb “Odjavi se” v glavnem meniju pod razdelkom “Nastavitve obveščanja
  • Z besedo “ODJAVA”, ki jo v pogovor napišemo Chatbotu


Chatbot vam ponudi tip obvestil, od katerih se želite odjaviti. Po izbiri tipa obvestil potrdite odjavo s klikom na gumb »Da, odjavi me …” in uspešno se boste odjavili od nadaljnjega prejemanja sporočil.

Potisna sporočila

Potisna sporočila so sporočila, ki se pojavijo v spodnjem desnem kotu vašega namiznega računalnika oziroma jih dobite na telefon.

Od prejemanja potisnih sporočil v brskalniku Chrome na Android telefonu se odjavite v nastavitvah brskalnika. Kliknite na tri pikice v zgornjem desnem kotu brskalnika Chrome, nato pa v spustnem meniju izberite “Settings”/ “Nastavitve”. Pod zavihkom “Site settings”/ “Nastavitve spletnih mest” izberite možnost “Notifications”/ “Obvestila” in odprl se vam bo seznam vseh strani, ki ste jim dovolili prejemanje obvestil na vaš telefon. Izberite htpps://gizzmo.si in kliknite na gumb “CLEAR & RESET”/ “Blokiraj”. Potrdite odjavo s ponovnim klikom na gumb “CLEAR & RESET” / “Blokiraj” in uspešno se boste odjavili od nadaljnjega prejemanja potisnih sporočil.

Chrome ne prejema obvestil v iPhonu ali iPadu.


Od prejemanja potisnih sporočil v brskalniku Chrome na vašem namiznem računalniku se odjavite v nastavitvah brskalnika. Kliknite na tri pikice v zgornjem desnem kotu Chrome brskalnika, nato pa v spustnem meniju izberite “Settings”/ “Nastavitve”. Na dnu strani kliknite na “Advanced”/ “Dodatno”, da se vam odprejo razširjene nastavitve. V razdelku “Privacy & Security” / “Zasebnost in varnost” kliknite na “Content settings” / “Nastavitve vsebine” in izberite možnost “Notifications”/ “Obvestila”. Odprl se vam bo seznam vseh strani, ki ste jim dovolili prejemanje obvestil na vašo napravo. Pri strani htpps://gizzmo.si in kliknite na tri pikice na desni strani in izberite možnost “Remove”/ “Odstrani”. Uspešno se boste odjavili od nadaljnjega prejemanja potisnih sporočil.


Od prejemanja potisnih sporočil v brskalniku Firefox se odjavite v nastavitvah brskalnika. Kliknite menijski gumb in izberite Možnosti”. Izberite ploščo Vsebina” in pod odsekom Obvestila” kliknite gumb Izberi ….. Izberite stran htpps://gizzmo.si in kliknite “Odstrani stran”.

Postopek odjave od obvestil za posamezne brskalnike si lahko ogledate tudi na naslednjih povezavah: Google Chrome, Firefoxu, Safari, Internet Explorer.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version