Home LG Prve informacije glede novega telefona LG V20

Prve informacije glede novega telefona LG V20

Konec letošnjega poletja bo spet v znamenju prihodov številnih novih telefonov. 6. septembra lahko tako pričakujemo najavo novega premium telefona LG V20, ki bo kot prvi imel novo verzijo operacijskega sistema Android 7.0 Nougat. Telefon bo nasledil lanski model V10, ponujal pa naj bi še bolj napredne multimedijske funkcije in postavljal nove standarde za premium telefone prihodnosti.

O telefonu V20 je sicer znano zelo malo, predvidevamo pa, da bo ohranil dve sprednji kameri in dualni zaslon. Še posebej naj bi se pri LG-ju tokrat osredotočili na zvok, V20 pa naj bi bil tudi prvi telefon s 32-bitnim čipom Quad za pretvarjanje digitalnih datotek v analogne (DAC), kar proizvede kristalno čist zvok in za kar 50% zmanjša šum iz ozadja.

Imel naj bi tudi 5.7-inčni zaslon z resolucijo 1440 x 2560, s procesorjem Snapdragon 820 in 4GB RAM-a ter izjemno zadnjo kamero z 21 MP, po dosedanjih fotografijah sodeč pa naj bi izgled bolj spominjal na G5 kot na V10.

Glede na to, da bo V20 predstavljen le dan pred najavo novega iPhona, upamo, da jih odločitev glede datuma ne bo povsem pokopala.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version