Priročna stojala in držala nam lahko močno olajšajo uporabo telefona ali tablice v avtu, na kolesu, v pisarni ali pa kar doma. A slovensko podjetje Xvida hoče še več, saj želijo združiti najboljše iz obeh svetov – prednosti brezžičnih polnilcev ter praktičnost držal. Magnetna držala Xvida so neverjetno preprosta za uporabo, izjemno hitro brezžično polnjenje pa lahko s pomočjo prilagojenih ovitkov napolni tudi Apple naprave.

Po štirih letih se je Xvida že drugič podala na Kickstarter, kjer so z velikim uspehom krepko presegli zastavljene cilje, s tem pa so dokazali sebi in ostalim, da so njihovi izdelki inovativni, praktični in izjemno zaželeni med uporabniki.

Njihov prvi produkt, držalo za iPad Boomerang, s katerim so prebili led leta 2012, je bil multifunkcionalni nosilec in stojalo v enem, tokrat pa so se odločili ponuditi še več. Njihova najnovejša magnetna držala poleg svoje primarne funkcije omogočajo tudi brezžično polnjenje za telefone Android s podporo Qi in celo za iPhone, ki načeloma brezžičnega polnjenja sicer še ne podpira.

To jim je uspelo s posebnim ovitkom za iPhone, ki z najnovejšo tehnologijo in naprednimi čipi , ki omogočajo super hitro brezžično polnjenje, ki je kar 50% hitrejše od dosedanjih Qi polnilcev in se končno lahko po hitrosti primerja s polnjenjem preko kabla.

Vsi, ki ste že kdaj uporabljali brezžične polnilce, verjetno veste tudi, da so polnilci izredno občutljivi in da mora telefon na njem ležati na natanko določeni poziciji, sicer se hitrost polnjenja hitro bistveno zmanjša. Pri Xvidi pa so to rešili na nadvse eleganten način, saj magnet poskrbi, da se telefon prav vedno postavi v popolno pozicijo in je hitrost polnjenja tako ves čas optimalna.

Če vaš telefon že podpira brezžično polnjenje, pa Xvida StickyCase podpira tudi polnjenje s polnilci drugih proizvajalcev.

Še več o tem inovativnem slovenskem podjetju in o njihovih produktih pa lahko preberete na Kickstarterju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here