Home Pokemon GO Goljufi, pozor! Niantic je pričel s trajno prepovedjo igranja Pokemon Go

Goljufi, pozor! Niantic je pričel s trajno prepovedjo igranja Pokemon Go

Pokemon Go
Pokemon Go

So vas v preteklem mesecu spravljali ob živce vsi goljufi, ki so si na najrazličnejše načine kar naenkrat priigrali 20 + stopnjo v igri Pokemon Go? Vsi pošteni igralci, za vas imamo dobro novico!

Razvijalci super uspešne igre Pokemon Go so pričeli s trajno prepovedjo igranja igralcem, ki so kršili pravila igre. Gre predvsem za nedovoljeno uporabo aplikacij za simuliranje lokacij GPS, botov in drugih programskih rešitev, ki omogočajo igranje Pokemon Go izven dovoljenih pravil. Doslej ste namreč lahko uporabljali lažni GPS, s čimer ste svoj pametni telefon prepričali, da se sprehajate po katerikoli državi ali območju, na katerem so določeni redki Pokemoni pogostejši. Z uporabo botov ste lahko igrali tudi neprenehoma, 24 ur na dan.

Niste goljufali, pa so vam prepovedali nadaljnje igranje Pokemon Go?

Niantic je v svojem sporočilu oznanil, da je njihov namen zagotoviti pošteno in zabavno igro za vse. Še naprej se bodo trudili izboljševati kvaliteto igranja, vključno z optimizacijo in sistemom za preprečevanje goljufij.

Obrazec za razveljavitev prepovedi igranja Pokemon Go

Sistem je najučinkovitejši doslej, vseeno pa Niantic dopušča možnost napake pri prepovedih računov. Če menite, da so vam neupravičeno prepovedali vaš uporabniški račun, se lahko pritožite. Izpolnite obrazec na njihovi spletni strani.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version