Čeprav zgolj dva kontinenta že nekaj časa zavzemata vodilno vlogo pri razvoju visoke tehnologije, inovativnost ne prihaja samo iz Azije in S. Amerike. Skupina sedmih inovatorjev iz Hrvaške je predstavila stensko vtičnico u:Plug, ki poleg klasičnega vtiča nudi tudi dva USB izhoda za polnjenje vaše mobilne naprave. u:Plug je primeren predvsem, ko izgubimo polnilec za mobilni telefon, hkrati se nam ne nabirajo več stari polnilci – tako tudi privarčujemo prostor v najrazličnejših predalih.

U:Plug ima na vrhu tudi zarezo, v katero lahko položimo naš telefon, medtem ko se polni. Edina pomanjkljivost je v prostoru, saj je u:Plug opremljena z dvema napajalnima izhodoma in le eno režo za telefon, tako da bi drugega bomo morali položiti nekje v bližini. Dve LED lučki nam tudi kažeta, koliko je napolnjena baterija naše naprave. Sedmerica je veliko pozornosti namenila oblikovanju, saj je vtičnica estetsko zelo privlačna in bo nedvomno krasila po navadi dolgočasno steno.

Kot je vidno na njihovi spletni strani lahko vtičnice naročimo že zdaj. Za eno je potrebno odšteti 29,99 €, za tri 74,99 €, za pet pa 109,99 €.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here