Apple je pred kratkim na svoji spletni strani in Youtube kanalu objavil več videev o fotoaparatu na iPhonu 7 in 7 Plus. Ne gre zgolj za preproste tutoriale, ki pojasnjujejo različne gumbe in funkcije – fokusirajo se bolj na skrite funkcije in trike, s katerimi bodo vaše iPhone fotke še boljše.

Serija videev z naslovom »How to shoot on iPhone 7« (Kako fotografirati z iPhonom 7) prikazuje primere iz resničnega življenja, ki jih uporabniki najbolj pogosto fotografirajo. Apple predvideva, da za ogromno fotografij v resnici ne potrebujemo profesionalnega fotoaparata, saj nam iPhone omogoča cel kup stvari.

Uporabniški vmesnik aplikacije za fotografiranje se ni dosti spremenil v zadnjih letih, a to še ne pomeni, da Apple ni dodajal novih funkcionalnosti. Treba je samo vedeti, kje se funkcionalnosti nahajajo, saj jih veliko ni zelo očitnih.

Na primer, se spomnite kako fotografirati rafal fotografij ali da lahko fotografirate s pritiskom na gumbe za glasnost? Kaj pa to, da lahko ročno spremenite izpostavljenost? Vse to in še več lahko izveste z ogledom videev. Pa zabavno fotografiranje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here