Nestrpno že pričakujemo svetovno mobilno konferenco (MWC), ki se vsako leto konec februarja odvija v Barceloni. Pri podjetju LG Electronics so namreč že napovedali, da bodo na omenjeni konferenci predstavili nov paradni model telefona – LG G5. Pričakovanja so tokrat zelo visoka, saj prejšnji model G4 žal ni dosegel zastavljenih ciljev – prodanih je bilo samo pol toliko naprav kot G3.

Končno nam bodo predstavili telefon s popolnoma kovinskim ohišjem, ki pa bo kljub temu (kot edini) še obdržal možnost zamenjave baterije – pojavil se je celo zanimiv render, na katerem se jasno vidi, da se s pritiskom na tipki samodejno odpre celoten spodnji del telefona in omogoči enostavno odstranitev in menjavo baterije.

Zanesljivi viri poročajo tudi, da bo ta 5,6-inčni telefon verjetno vseboval procesor Snapdragon 820 s 4GB RAM-a, imel naj bi kamero z 20MP in sprednjo kamero z 8MP, velik napredek je opazen pri bateriji, saj bo imela kar 4000 mAh. Resnično pa upamo, da so z usnjenim ohišjem pri LG-ju zaključili.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here