Home Mr. Gizzmo priporoča Menjava počenega zaslona Samsung S10 lahko krepko udari po tvojih prihrankih

Menjava počenega zaslona Samsung S10 lahko krepko udari po tvojih prihrankih

Zlomljen ekran Samsung Galaxy S10

Če tudi ti spadaš med ponosne lastnike najnovejšega telefona Samsung Galaxy S serije, priporočamo, da čim prej zaščitiš njegov ekran. Za popravilo ali menjavo zaslona Samsung S10 lahko plačaš tudi do več 100 evrov.

Nova tehnologija, ki zvišuje stroške popravila in menjave zaslona

Samsung je pred kratkim razkril okvirne cene menjave zaslona za S10 serijo naprav. Začenši z okrog 260€ za menjavo stekla Galaxy S10e modela pa tudi do skoraj 300€ za menjavo stekla mogočnega S10 Plus.

Galaxy S10 serija se ponaša z novim Infinity-O zaslonom, ki je obenem tudi razlog, zakaj so popravila oz. menjave tako draga. Tudi nov ultrazvočni čitalec prstnih odtisov, ki je vgrajen v ekran, lahko v primeru nepravilnega delovanja povzroči dodatne zagate. Če ne deluje, kot bi moral, lahko zamenjaš kar celoten ekran svoje naprave.

Tudi če imaš katerega od prejšnjih modelov Galaxy S serije, ne uideš visokim stroškom popravila in menjave

Ob izidu novega S10 modela, verjetno pričakuješ, da se bodo cene popravila in menjave ekrana pri starejših modelih nekoliko znižale.

Ne ravno. Tudi če še uporabljaš S6 model, te lahko popravilo ekrana olajša za okrog 200€. Spodaj najdeš tabelo z uradnimi Samsung cenami menjave zaslona.

Model Cena popravila zaslonov
Samsung Galaxy S6 180 €
Samsung Galaxy S6 Edge 210 €
Samsung Galaxy S6 Edge Plus 220 €
Samsung Galaxy S7 190 €
Samsung Galaxy S7 Edge 215 €
Samsung Galaxy S8 230 €
Samsung Galaxy S8 Plus 235 €
Samsung Galaxy S9 255 €
Samsung Galaxy S9 Plus 275 €
Samsung Galaxy Note 8 260 €
Samsung Galaxy Note 9 280 €
Samsung Galaxy S10e 260 €
Samsung Galaxy S10 270 €
Samsung Galaxy S10 Plus 290 €

 

Vir: samsung.com

Kako se lahko izogneš vrtoglavim cenam menjave zaslona?

S polomljenim zaslonom na dotik je tvoja Galaxy S naprava praktično neuporabna. Torej je edino pametno, da zaslon ustrezno zaščitiš. Mogoče se sprašuješ, ali tvoj zaslon res potrebuje zaščito, tudi če nanj res paziš.

Vsak od nas je že kdaj doživel kaj podobnega – “Mojemu telefonu se ne bo nič zgodilo, saj ima ovitek, jaz pa nanj res pazim”. In na enkrat kličeš servis ter se dogovarjaš za termin.

Podobna nezgoda te lahko stane tudi do skoraj 300€

Po nekaj časa večja praska ali razpoka na zaslonu postane kot srbečica na mestu, ki je ga moreš doseči. Poleg tega, da je izjemno nadležna, tudi drastično zniža prodajno vrednost, če želiš telefon ob nakupu novega prodati.

Ustrezna zaščita poskrbi, da zaslon tvojega telefona ostane brez praske in ohrani njegov originalen izgled. Zato si vzami minuto ali dve in tehtno preuči vse oblike zaščite ter najdi tako, ki ustreza tvojim potrebam (in stopnji nerodnosti).

Izberi pravo zaščito za svoj Samsung Galaxy S telefon

Pri izbiri ustrezne zaščite moraš upoštevati vse posebnosti svoje Galaxy S naprave – tudi ukrivljen zaslon in v primeru S10 modelov vgrajen ultrazvočni čitalec prstnih odtisov.

Popolna zaščita omogoča neovirano uporabo vseh funkcij in ne spremeni originalnega izgleda tvojega telefona. Zagotavljati mora pokritost od roba do roba ter ostati trdno na mestu brez odstopanja tudi po več mesecih uporabe.

Ko si v dvomih, izberi Optishield Lux

Optishield je priznana znamka najsodobnejše zaščite za pametne telefone. Ščiti že preko 50.000 zaslonov in je prava izbira za zaščito tvojega telefona. Odlično se prilega tudi novejšim modelom z ukrivljenimi zasloni.

Novo Optishield Lux zaščitno steklo pokrije zaslon tvojega telefona od roba do roba in izniči tveganje plačila več sto evrov za preprosto menjavo zaslona. Za razliko od podobnih izdelkov na trgu omogoča neovirano uporabo vgrajenega čitalnika prstnih odtisov in ne odstopi tudi po več letih redne uporabe. Paket vsebuje steklo, posebno lepilo, UV lučko ter podrobna navodila za zanesljivo in enostavno namestitev – vse za znatno nižjo ceno kot izdelki konkurenčnih proizvajalcev.

Optishield izdelki so izjemno odporni na praske in udarce, zmanjšujejo odsev in efekt mavrice, izboljšajo občutek ob uporabi telefona, prav tako pa jih je res enostavno namestiti. In kar je najpomembneje, zagotavljajo zanesljivo zaščito, ki stane bistveno manj kot popravilo oz. menjava celotnega zaslona.

Je že prepozno?

Če je nepazljivost že terjala svoj dolg, tudi zaščitno steklo ne bo pomagalo. Vsekakor priporočamo, da ga čim prej namestiš na zaslon, ko bo ta popravljen, in se izogneš nadaljnjim nevšečnostim.

Da bo zaslon kmalu spet cel in delujoč pa telefon prinesi na Gizzmo servis, kjer ga izkušeni serviserji popravijo hitro in zanesljivo, za popravilo pa ne bo treba prodati ledvice.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version