Email sporočila

Od prejemanja emailov se odjavite s klikom na besedi “Odjava” ali “tukaj”, ki ju najdete na dnu vsakega emaila.
1
Po kliku se vam odpre novo okno, kjer ponovno kliknete gumb ODJAVA in uspešno se boste odjavili od prejemanja e-novic.
2

SMS sporočila

Od SMS sporočil se odjavite s klikom na povezavo https://gizz.io/odjava, ki jo najdete na koncu vsakega SMS-a.

3
Po kliku se vam odpre novo okno, kjer vpišete svojo telefonsko številko, ponovno kliknete gumb ODJAVA in uspešno se boste odjavili od prejemanja SMS sporočil.

4

Sporočila v Facebook Messengerju

Od prejemanja elektronskih sporočil v Facebook Messengerju se odjavite na tri načine:

  • S klikom na gumb “Odjava od obveščanja” v meniju “Kaj vse znam?
  • S klikom na gumb “Odjavi se” v glavnem meniju pod razdelkom “Nastavitve obveščanja
  • Z besedo “ODJAVA”, ki jo v pogovor napišemo Chatbotu

5
Chatbot vam ponudi tip obvestil, od katerih se želite odjaviti. Po izbiri tipa obvestil potrdite odjavo s klikom na gumb »Da, odjavi me …” in uspešno se boste odjavili od nadaljnjega prejemanja sporočil.

6

Potisna sporočila

Potisna sporočila so sporočila, ki se pojavijo v spodnjem desnem kotu vašega namiznega računalnika oziroma jih dobite na telefon.
7
Od prejemanja potisnih sporočil v brskalniku Chrome na Android telefonu se odjavite v nastavitvah brskalnika. Kliknite na tri pikice v zgornjem desnem kotu brskalnika Chrome, nato pa v spustnem meniju izberite “Settings”/ “Nastavitve”. Pod zavihkom “Site settings”/ “Nastavitve spletnih mest” izberite možnost “Notifications”/ “Obvestila” in odprl se vam bo seznam vseh strani, ki ste jim dovolili prejemanje obvestil na vaš telefon. Izberite htpps://gizzmo.si in kliknite na gumb “CLEAR & RESET”/ “Blokiraj”. Potrdite odjavo s ponovnim klikom na gumb “CLEAR & RESET” / “Blokiraj” in uspešno se boste odjavili od nadaljnjega prejemanja potisnih sporočil.

Chrome ne prejema obvestil v iPhonu ali iPadu.

8
Od prejemanja potisnih sporočil v brskalniku Chrome na vašem namiznem računalniku se odjavite v nastavitvah brskalnika. Kliknite na tri pikice v zgornjem desnem kotu Chrome brskalnika, nato pa v spustnem meniju izberite “Settings”/ “Nastavitve”. Na dnu strani kliknite na “Advanced”/ “Dodatno”, da se vam odprejo razširjene nastavitve. V razdelku “Privacy & Security” / “Zasebnost in varnost” kliknite na “Content settings” / “Nastavitve vsebine” in izberite možnost “Notifications”/ “Obvestila”. Odprl se vam bo seznam vseh strani, ki ste jim dovolili prejemanje obvestil na vašo napravo. Pri strani htpps://gizzmo.si in kliknite na tri pikice na desni strani in izberite možnost “Remove”/ “Odstrani”. Uspešno se boste odjavili od nadaljnjega prejemanja potisnih sporočil.

9
Od prejemanja potisnih sporočil v brskalniku Firefox se odjavite v nastavitvah brskalnika. Kliknite menijski gumb in izberite Možnosti”. Izberite ploščo Vsebina” in pod odsekom Obvestila” kliknite gumb Izberi ….. Izberite stran htpps://gizzmo.si in kliknite “Odstrani stran”.

Postopek odjave od obvestil za posamezne brskalnike si lahko ogledate tudi na naslednjih povezavah: Google Chrome, Firefoxu, Safari, Internet Explorer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here