PopSockets držala so zadnje čase priljubljena tema: »Najboljši dodatek za telefone«, »Naslednji velik trend«, »Najboljša preventiva proti padanju telefonov« … Verjetno želite izvedeti več o pripomočkih, kajne?

PopSocket – Kaj to sploh je?

PopSocket je majhen plastičen pripomoček, ki ga prilepimo na zadnjo stran mobilnega telefona. Sestavljen je iz treh delov: okrasne ploščice, fleksibilnega “stebla” in krožne podlage, ki se prilepi na telefon. Namenjen je predvsem boljši uporabi telefona z eno roko.

Zakaj potrebujete PopSocket?

Največja prednost PopSockets držal je izboljšanje oprijema telefona, kar zmanjšuje tveganje padcev in s tem morebitnega razbitega ekrana. To je še posebej uporabno med pisanjem SMS-ov v množici, delanjem selfijev ali gledanjem videev – služi lahko namreč tudi kot zelo priročno stojalo za telefon.

popsocket

Napravice ponujajo še eno nadvse mikavno funkcijo: okoli PopSocketa lahko navijete slušalke, ki se vam tako ne bodo zavozlale v žepu ali torbici. Seveda lahko na telefon prilepite tudi dve PopSockets držali, s čimer bosta zadnji dve omenjeni funkciji precej izboljšani.

09-10-2017-banner-si_preview

Povrh vsega dodatki še izgledajo privlačno. Na voljo so z ogromno različnimi motivi, tako da lahko poljubno izberete stil, ki vam je všeč. PopSocket lahko prilepite tudi na tablico.

17212013_964121487058222_1096320412398358251_o_preview

Kdo uporablja PopSockets držala?

Vsi, ki želiko izboljšati uporabo svojega telefona, seveda! No, med uporabniki pa je tudi cela vrsta znanih osebnosti. Če jih naštejemo le nekaj: Gigi Hadid, Jared Leto, Serena Williams, Kendall Jenner …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here