Home Mr. Gizzmo priporoča PopSockets – Kaj so in zakaj so tako priljubljeni

PopSockets – Kaj so in zakaj so tako priljubljeni

PopSockets držala so zadnje čase priljubljena tema: »Najboljši dodatek za telefone«, »Naslednji velik trend«, »Najboljša preventiva proti padanju telefonov« … Verjetno želite izvedeti več o pripomočkih, kajne?

PopSocket – Kaj to sploh je?

PopSocket je majhen plastičen pripomoček, ki ga prilepimo na zadnjo stran mobilnega telefona. Sestavljen je iz treh delov: okrasne ploščice, fleksibilnega “stebla” in krožne podlage, ki se prilepi na telefon. Namenjen je predvsem boljši uporabi telefona z eno roko.

Zakaj potrebujete PopSocket?

Največja prednost PopSockets držal je izboljšanje oprijema telefona, kar zmanjšuje tveganje padcev in s tem morebitnega razbitega ekrana. To je še posebej uporabno med pisanjem SMS-ov v množici, delanjem selfijev ali gledanjem videev – služi lahko namreč tudi kot zelo priročno stojalo za telefon.

Napravice ponujajo še eno nadvse mikavno funkcijo: okoli PopSocketa lahko navijete slušalke, ki se vam tako ne bodo zavozlale v žepu ali torbici. Seveda lahko na telefon prilepite tudi dve PopSockets držali, s čimer bosta zadnji dve omenjeni funkciji precej izboljšani.

Povrh vsega dodatki še izgledajo privlačno. Na voljo so z ogromno različnimi motivi, tako da lahko poljubno izberete stil, ki vam je všeč. PopSocket lahko prilepite tudi na tablico.

Kdo uporablja PopSockets držala?

Vsi, ki želiko izboljšati uporabo svojega telefona, seveda! No, med uporabniki pa je tudi cela vrsta znanih osebnosti. Če jih naštejemo le nekaj: Gigi Hadid, Jared Leto, Serena Williams, Kendall Jenner …

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version