Danes je svetovni dan Zemlje! Ste že videli, kakšno čudovito posodobitev nam je ob tem pripravil Google?

Za uporabo Google Earth končno ne potrebujete več aplikacije. Ta zdaj namreč v popolnosti deluje kar v brskalniku Chrome. Posodobitev je prinesla izjemne 3D mape, ki veliko bolje prikazujejo mesta in pokrajino ter vam omogočajo še bolj doživeto izkušnjo brskanja po oddaljenih kotičkih sveta.

Dodali so tudi sekcijo »Voyager«, ki ponuja interaktivne animacije in popotovanja po najzanimivejših predelih. Lahko se izobražujete o naravnih habitatih širom sveta, lahko raziskujete bogato Majevsko kulturo ali izberete kakšno drugo izmed 50-ih različnih zgodb, katerih ponudbo bodo verjetno kmalu še razširili.

Okrog 20 000 zanimivih krajev ima dodane zgodovinske opise in dejstva, med ogledovanjem posameznega kraja pa dobivate tudi predloge o podobnih znamenitostih.

Na voljo imate tudi gumb, s katerim lahko preizkusite svojo srečo, ki vas popelje na naključno lokacijo.

Google Earth je tako postal še bolj zanimiv in informativen za vse željne novih informacij in popotnike po duši. Preizkusite ga lahko na spletni strani ali si prenesete aplikacijo za Androide, posodobitev pa v kratkem prihaja tudi za iOS.

Tako, pripravljeni ste na vzlet! Srečen dan Zemlje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here