Prihod novega Samsunga serije S se hitro približuje. Galaxy S7 bo verjetno uradno najavljen v začetku leta 2016, predvidoma konec februarja na svetovnem kongresu mobilne telefonije (MWC), pričakovan začetek prodaje pa naj bi sledil kmalu za tem, najverjetneje konec marca. In čeprav nas do takrat loči še manj kot tri mesece, je bil izgled novega telefona do sedaj skrbno varovana skrivnost.

A internet so zdaj obkrožile fotografije, ki naj bi predstavljale še neizdan model paradnega Samsungovega telefona, zato so se hitro pojavila ugibanja o tem, da gre lahko le za nov model telefona Galaxy S7.

Po fotografijah sodeč se izgled ne bo bistveno razlikoval od stilsko dovršenega Galaxya S6, morda bodo le robovi malenkost bolj zaobljeni kot pri predhodniku, pri Samsungu pa so se tokrat očitno bolj osredotočili na izboljšano delovanje kot izpopolnjevanje izgleda. Nov Samsung ne bo imel ukrivljenega ekrana, a naj bi bil (tako kot iPhone) na voljo v dveh velikostih, 5.2 inčni in 5.8 inčni različici (zaslon Galaxy S6 meri 5.1 inčev).

Obe verziji naj bi imeli še izboljšano kamero, po vzoru Appla pa tudi ekran s 3D dotikom in sistem za hitro polnjenje. Pri Samsungu pravijo, da razvijajo tudi skener očesa, a glede na to, da je izid novega telefona oddaljen le še tri mesece, jim vseh novosti morda ne bo uspelo vključiti pravočasno. Morda pa nas marca vseeno presenetijo.

Enlarge

samsung-galaxy-note-5-sim-w782-1
Samsung Note 5 je postavil visoke standarde glede zunanjega izgleda. Vir: androidpit.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here