Napočil je veliki dan. Samo še nekaj ur nas loči do premiere filma Star Wars: The force awakens, ki se natanko ob polnoči začne predvajati po slovenskih kinematografih. Gre za enega najbolj težko pričakovanih dogodkov letošnjega leta, v katerega je bilo vloženih neskončno ur dela in orodij za promocijo. Disney je v sodelovanju z Googlom zdaj za brskalnik Chrome ustvaril nekaj čisto posebnega.

LightsaberEscape

Znašli se boste namreč v plovilu Star Destroyer, kjer si boste pot na svobodo morali izboriti z bojevanjem s četo Stormtrooperjev, v pomoč pa vam bo kar vaš telefon, ki se spremeni v svetlobni meč.

A za to boste potrebovali računalnik in telefon, saj morate na vašem računalniku v Chromu odpreti povezavo, kjer boste dobili poseben, unikaten URL, ki ga nato vnesete v Chrome na svojem telefonu – in potem se dogodivščina začne.

Najprej se v kratkem ogrevalnem dvoboju naučite uporabljati svoj lightsaber, nato pa se podate v pravo bitko. A ne bomo vam pokvarili zabave; najbolje, da se prepričate na lastne oči (neučakani pa lahko pokukate v video spodaj). Vsekakor pa gre za zabavno ogrevanje pred današnjo premiero, ki vas bo spravilo v primerno razpoloženje.
Tudi če sami niste največji fan Star Warsa, lahko z linkom razveselite prijatelja, ki je navdušenec. Če pa zanj iščete najboljše božično darilo, mu lahko privoščite kar droida iz novega filma in sicer simpatičnega robotka Sphero BB-8, s katerim boste zadeli v polno!

ztmltaccrs57cyimizok

Za vse ljubitelje pa: May the force be with you!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here