Vsi ljubitelji ene izmed najbolj gledanih serij na svetu – Igre prestolov – ste verjetno že močno na trnih. Danes ob 3h ponoči si boste lahko na HBO-ju ogledali prvi del nove sezone, ki se bo verjetno začela vsaj tako dramatično, kot se je lani končal zadnji del. Seveda vam ne bomo užitkov pri gledanju pokvarili s spojlerji, so pa pri Snapchatu ob tem težko pričakovanem dogodku pripravili posebno presenečenje.

Eksluzivni »Game of Thrones« filter lahko za eno uro odklenete tako, da slikate spodnjo Snapchat kodo.

5963c19d272417a90c8b45dc-1334-694

Filter lahko uporabljate na sprednji in zadnji kameri. Na sprednji kameri lahko posnamete selfie, ko odprete usta pa se celoten prostor spremeni v divjo zimsko sceno, vaše oči pa postanejo srhljivo modre barve kot pri Belih hodcih.

Ko aktivirate kamero na zadnji strani telefona pa se prav ta grozljiva bitja pojavijo pred vami – a bodite brez skrbi; v roki imate orožje iz obsidiana, s katerim jih lahko pokončate.

Kako poteka namestitev?

Odprite Snapchat in fotografirajte Snapchat kodo. Vaš telefon bo zavibriral in prikazalo se vam bo sporočilo, s katerim lahko za eno uro odklenete filter. Če kode ne zazna, jo najprej fotografirajte in shranite, nato pa v nastavitvah pod zavihkom »Add Friends« izberite Snapcode ter naložite fotografijo s kodo. Lahko pa tudi na telefonu le odprete direktno povezavo ter s prstom tapknete na kodo. Odprla se vam bo aplikacija Snapchat ter odklenila izbran filter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here