Spectacles in World Lenses: Snapchatova zadnja posodobitev spet navdušuje. Ste jo že namestili? Potem so vaši zadnji snapi verjetno že pisano obarvani, saj navdušeno preizkušate nove filtre. Snapchat je pred kratkim namreč posodobil svojo aplikacijo za iOS s filtri »World Lenses«, ki spremenijo okolico v aplikaciji.

Trenutno je na voljo sedem filtrov, med drugim filter s srčki, snežinkami in mavrico. Če želite videti vse filtre, svetujemo uporabo zadnje kamere. Za pričetek uporabe morate najprej seveda posodobiti aplikacijo. Nato preprosto tapnite in pridržite ter novi filtri se vam bodo prikazali na zaslonu. Eksperimentiranje se lahko prične. Kateri je vaš najljubši?

Zadnja posodobitev pa je prinesla še podporo za drugo Snapchat novost, ki nas navdušuje od prejšnjega tedna dalje: Spectacles. Dolgo pričakovana video-foto očala za snape se trenutno prodajajo samo v Ameriki na posebnih interaktivnih avtomatih, Snapbotih. Vsak Snapbot je na posamezni lokaciji prisoten le kratek čas, lokacije pa lahko dan pred prihodom preverite na spletni strani spectacles.com.

Očala so v prvih mesecih na voljo za $129 (brez davka). Poleg očal so v paketu priloženi še polnilni ovitek, polnilni kabel in čistilna krpa. Ovitek napolni očala približno 4-krat, kar pomeni približno 400 snapov.

5_cableintocase-671690657Kako do Spectacles, če v vaši bližini ni Snapbota? Snap predlaga, da za nakup prosite prijatelja, ki očala kupi še za vas. Že veste, koga bi lahko prosili? 🙂


Že veš, da ima tudi Mr. Gizzmo Snapchat? Dodaj ga pod imenom mr_gizzmo ali poskeniraj kodo na levi in imel boš ekskluziven dostop do vseh novosti, nagradnih iger in posebnih kuponov!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here