Home Mr. Gizzmo priporoča Sphereo® True Wireless – brezžične slušalke, ki ostanejo v ušesu!

Sphereo® True Wireless – brezžične slušalke, ki ostanejo v ušesu!

sphereo slušalke

Marsikdo v poplavi brezžičnih Bluetooth slušalk ne ve, katere izbrati. Za razumno ceno želiš take, ki bodo ostale v ušesu tudi med zahtevnejšimi šortnimi podvigi, imajo čist zvok z močnim basom in ohranjajo neoporečen signal za poslušanje glasbe brez prekinitev. Dovoli, da pomagamo – Sphereo slušalke izpolnjujejo vse zgoraj naštete kriterije in so eden najbolj prodajanih izdelkov v naši spletni trgovini.

Nadeni jih in pozabi, da so tam!

Sphereo slušalke bodo ostale v ušesu tudi med najbolj ekstremnimi aktivnostmi! 3 mehki silikonski čepki (majhni, srednji, veliki) v kombinaciji z ergonomsko obliko zagotavljajo udobno prileganje in popolno stabilnost v ušesih.

Posamezna slušalka tehta le 4,6g, zato po nekaj minutah pozabiš, da so v ušesih, saj jih praktično ne čutiš. Slušalke so ergonomsko zasnovane, tako, da se popolnoma ujemajo s tvojimi ušesi in zagotavljajo udobje ne glede nato, kako dolgo jih nosiš. Ker so odporne tudi proti znoju, bodo ostale na mestu tudi med najintenzivnejšo vadbo.

Sphereo slušalke – čist zvok & napredno zmanjševanje hrupa

Uživaj v čistem zvoku brez izgube signala in prekinitev. Sphereo slušalke so opremljene z najnovejšo tehnologijo Bluetooth 5.0, ki prenaša zvok dvakrat hitreje kot Bluetooth tehnologija, ki jo poznaš pri nekaterih drugih napravah.

CVC 6.0 tehnologija za zmanjševanje hrupa in visoko občutljive silicijeve membrane izboljšujeta prepoznavanje govora tudi v najbolj hrupnih mestih. Napredna tehnologija tako brez težav omogoča poslušanje glasbe na fitnesu oz. telefonski pogovor v hrupnem okolju. Z mikrofonom v vsaki slušalki bo tudi sogovornik tvoj glas slišal kristalno čisto.

Poslušaj kjerkoli in kadarkoli!

S 43mAh li-ionsko baterijo v vsaki slušalki Sphereo brezžične slušalke omogočajo približno 4 ure predvajanja glasbe in 120 ur pripravljenosti po enem polnjenju.

S prenosno magnetno polnilno enoto z zmogljivostjo 380mAh pa lahko slušalko napolniš do 4-krat, kar podaljša njihovo zmogljivost predvajanja glasbe do 16 ur.

Preizkusil jih je tudi Klemen, kaj ima o njih za povedati pa poglej v spodnjem videu:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version