Veseli december! Večini je zelo pri srcu prešerno vzdušje in okraševanje svojih domov, izbira pravega darila za družino in prijatelje pa mnogim predstavlja precejšen stres. Vsako leto znova se na to spomnimo nekoliko prepozno, potem pa v zadnjih trenutkih po nabito polnih in izropanih trgovinah brezglavo iščemo nekaj primernega za svoje najbližje. Letos vas želimo rešiti tega bremena, zato vam bomo olajšali izbiro z nekaj predlogi za vsakogar, darila pa lahko naročite kar od doma in se tako izognete nepopisni gneči – paket vas bo že naslednji dan čakal pred domačimi vrati.

Predstavljamo vam lestvico TOP 10 predlogov za vse generacije.

Vas zanima seznam najboljših božičnih daril po mnenju Mr. Gizzma?
Poglejte, kaj priporoča!

10. Rokavice in bluetooth kape

Nepogrešljiv modni dodatek za hladne zimske dni, ki ga potrebuje prav vsak. Touchscreen rokavice Ox omogočajo nemoteno uporabo mobilnikov in tablic, hkrati pa so nevpadljive, mehke, tople in prijetne na dotik – takšne, kot rokavice morajo biti. Zaradi svoje klasične črne barve so primerno darilo tako za moške kot za ženske, ponujamo pa vam tudi paket 2 rokavic, ob naročilu katerega boste še dodatno privarčevali. Cenovno še nekoliko dostopnejše so rokavice iGlove – pri njih lahko izbirate med črno in roza barvo, preverite pa tudi ponudbo bluetooth kap z vgrajenimi zvočniki, ki razvajajo s toploto in najljubšimi melodijami.

9. Igrače za Geeke

Nakupovanje daril za vašega geeka zna biti še posebej zahtevno, a mi vam ponujamo tehnološke cukrčke, ki bodo očarali še tako zahtevnega uporabnika. Za kateregakoli ljubitelja Vojne zvezd bosta za božič naravnost popolna robotka Sphero BB-8 ali R2D2, s pomočjo katerih lahko vsak spet prebudi otroka v sebi in se skupaj z njima odpravi odkrivat nove galaksije. Za ljubitelje dirkaških avtomobilov je idealno darilo Ultimate Lightning McQueen, robot, pametna igrača in pametni igralni sistem v enem.

8. Športni dodatki

Le kako so se ljudje včasih lahko ukvarjali s športom brez sodobnih tehnoloških pripomočkov? Pravega športnika boste vedno osrečili s športnimi dodatki, ki bodo treninge naredili učinkovitejše in zabavnejše, hkrati pa bodo poskrbeli, da bo čas med vadbo hitreje mineval. Eden najbolj iskanih in uporabnih športnih dodatkov v zadnjem času je senzor aktivnosti Mi Band, ki prek brezplačne mobilne aplikacije Mi Fit beleži in grafično prikazuje fizično dejavnost, hkrati pa meri dolžino in kvaliteto spanca, ki je za regeneracijo še kako pomemben. Osnova za prav vse športnike in rekreativce pa so kvalitetne športne slušalke, ki nudijo dober oprijem in ne bodo izpadale iz ušes in tako motile aktivnosti. Tekači bodo veseli športnega traku, s katerim bodo telefon lahko imeli pri sebi tudi med tekom.

7. Slušalke

Ko smo že pri glasbi… Ali poznate koga, ki ne uživa v njej? Tudi mi ne. Zato bodo dobre slušalke vedno zadele v polno, obdarovanec pa bo navdušen nad vašo pozornostjo in bo lahko še bolje preživljal prosti čas med uživanjem ob najljubših (božičnih) melodijah. Kvalitetne bluetooth slušalke Marshall Major II Bluetooth zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo, saj pričarajo izjemno bogat zvok brez zunanjih motenj, ki ga bo vsak glasbeni ljubitelj močno cenil.

6. PopSockets držala

Cenovno dostopna darila, ki bodo razveselila vsakega uporabnika pametnega telefona (posebej uporabnice) – originalna PopSockets držala! Ti mali pripomočki, ki imajo ogromno funkcionalnosti (med drugim preprečujejo zdrs telefona, služijo kot stojalo za ogled videev, olajšujejo pisanje SMS-ov in delanje selfijev), so na voljo v veliko različnih motivih. Ker so univerzalni, z nakupom ne morete zgrešiti, saj se bodo prilegali na katerikoli telefon ali tablico obdarovanca.

5. Dodatki za popotnike

Iščete darilo za nekoga, ki rad potuje? Potem ste na pravem mestu! Obdarovanca lahko presenetite s priročno potovalno torbico, v katero bo lahko pospravil/a vse dodatke, ki jih na poti potrebuje, ali pa mu kupite potovalni multiadapter, ki ga bo lahko uporabljal/a po celem svetu! Med pohajkovanjem naokoli in raziskovanjem novih krajev je lahko neprecenljivo darilo tudi mini USB ventilatorček. Verjetno ni popotnika, ki ga ne bi razveselila kvalitetna športna kamera – GoPro je vsekakor preverjena izbira.

4. Zvočniki

Prenosni zvočniki postajajo skoraj tako nujna oprema kot slušalke, saj zvočniki mobilnih telefonov po navadi ne ponujajo dobre kakovosti zvoka in ne nudijo dovolj visoke glasnosti. Za razliko od slušalk, ki jih nujno potrebujemo, ko se želimo odklopiti od sveta in uživati v zasebnosti, je prenosni zvočnik nepogrešljiv za vse, ki glasbo s svojih pametnih telefonov radi delijo tudi s prijatelji. Eden izmed bolj popularnih je prenosni zvočnik SoundPal – lahka, majhna in priročna napravica, ki se poveže z mobitelom ali mp3 predvajalnikom in zagotovi uživanje v božičnih melodijah – kjerkoli in kadarkoli.

3. Power banki

Živimu v času, ko smo vedno na poti in v pogonu, naši pametni telefoni pa so seveda ves čas z nami, zato energijo za njihovo delovanje potrebujemo na vsakem koraku. Prav zato je eno izmed najbolj uporabnih daril vrhunska prenosna baterija, ki bo mobilno napravo prek polnilnega kabla napolnila kadarkoli in kjerkoli. Powerbank Xiaomi Mi 20000 mAh omogoča večkratno polnjenje pametnih telefonov in je tako popoln za zimske dogodivščine na snegu, ko je dostop do elektrike za nekaj časa onemogočen.

2. Pametne ure

Ure že dolgo nimajo več samo funkcije za merjenje časa. Postajajo namreč vsestranski dodatek pametnim telefonom in jih v nekaterih primerih celo že nadomeščajo. Pametna ura “U-Tech” bo zahtevnejšim uporabnikom tako omogočila prostoročno klicanje prijateljev, prebiranje sms sporočil, predvajanje glasbe in spremljanje športnega napredka, ki zajema štetje korakov, opozarjanje na predolgo sedenje, prikaz porabe kalorij in maščob ter še mnogo drugih funkcij.

1. Skrbno izbrani dodatki

Če je izbira prevelika in se ne morete odločiti med vso super ponudbo, je Mr. Gizzmo pripravil še dodaten izbor artiklov zanjo in zanj, ki vam bodo še dodatno prihranili čas – skrbno izbrani izdelki, ki skupaj tvorijo povezano celoto in so pozorna in uporabna darila za vsakogar. Pobrskajte po kategorijah in poglejte, kaj je pisano na kožo vašim najdražjim.

Mr. Gizzmo vam želi lepe praznike in upa, da vam je s tem seznamom olajšal izbiro.
Preglejte ponudbo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here