Res je, pri Applu želijo svoj iPad čim bolj posodobiti in ga spremeniti v nepogrešljivo delovno orodje. Zdaj so na plan pricurjale skice o novih “pametnih etuijih”, ki bodo uporabniku omogočili še hitrejše dostopanje do informacij.

Trenutno je projekt še v povojih. Pametni ovitek za iPad je v osnovi velik kos plastike z magneti, ki ga pritrdimo na iPad in ga bo varoval pred poškodbami, na njegovi zgornji strani pa bodo digitalno prikazani podatki, kot so: ura, vreme, obvestila itd. Tako uporabniku ne bo treba odpreti etuija, da bi pridobil osnovne informacije. Ker bo zložljiv, bo lahko služil tudi kot stojalo.

A kritiki so do novosti še skeptični, saj so omenjene skice že precej stare. Ne smemo pozabiti, da Apple vlaga na stotine milijonov v razvoj najrazličnejših novosti, za katere ni nujno, da vse uvidijo “tržno površje zemlje”. Mogoče je tudi, da je podjetje na omenjen projekt že pozabilo in se je osredotočilo na kaj drugega. Vseeno so to le ugibanja s strani javnosti in medijev. Pri Applu načrtujejo na novo začeti tržiti iPad kot osnovno delovno orodje, saj želijo s tem spodbuditi prodajo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here