yoweather_gif3
Vir: thenextweb.com

Na trgu je ogromno aplikacij za vremensko napoved, a v današnjih časih ljudje tako ali tako vreme raje preverimo na telefonu, kot da bi si s pogledom skozi okno ogledali realno stanje, kajne? YoWeather je aplikacija, ki vam slikovito prikaže, kakšno je zunaj vreme. Seveda, mnogi se sprašujejo, zakaj je to potrebno, ko pa bi lahko dvignili rulete in se prepričali na lastne oči, a YoWeather ima drugačen pristop. Namesto dolgočasnega oblačka s kapljico, ki ga ponavadi vidimo na vremenskih napovedih, bo ob deževnem dnevu deževalo na vašem celem zaslonu. V realnem času boste lahko opazovali sončni vzhod in zahod, kot da ste zares zunaj.

A večine ljudi ne zanima, kakšno je vreme v tem trenutku, ampak kakšno bo v bližnji prihodnosti. Ali morate danes s seboj nujno vzeti dežnik?

Enlarge

yoweather3-1200x675
Vir: thenextweb.com

Za predvidevanje vremena v urah, ki sledijo, je na voljo časovnica, ki vam celozaslonsko na eleganten način prikaže predvideno vreme za izbrano lokacijo. Če vas zanima vreme na drugi lokaciji, so tudi te informacije le en klik stran. S pritiskom na gumb Live pa se enostavno vrnete na trenutni čas. Seveda si lahko vreme ogledate tudi v standardnem, dolgočasnem načinu, a le kje je zabava v tem?

Zamenjajte sceno v ozadju in sončni vzhod raje opazujte na deželi kot v mestu, skladno z menjavo prizorišča pa se bodo spremenili tudi zvoki v ozadju. Če želite aplikacijo brez oglasov, vas bo to stalo 2.99$, z oglasi pa… Nič, seveda!

Na voljo je tako za Android kot za iOS, zabavna pa je za prav vse uporabnike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here