Zopet vam predstavljamo nekatere izvirne, inovativne mobilne aplikacije, ki nam lajšajo vsakodnevna opravila, za katera včasih ne najdemo preprostih rešitev. Trg mobilne tehnologije in programov je živ organizem, ki se nekontrolirano širi, posodablja, izboljšuje. Zato se trudimo, da vam najboljše ponudimo na pladnju in vam prihranimo čas pri iskanju prave izbire.

Citymapper

Citymapper je zastonjska aplikacija, na voljo za operacijske sisteme iOS in Android. Kot lahko sklepamo iz dobesednega prevoda, nas omenjeni program navigira in nam nudi vse potrebne lokalne prometne podatke v velikih mestih. Kaže nam zemljevid, ker je povezan s taksi platformo Haillo in mednarodno transportno mrežo Uber, lahko z njim nemudoma dobimo prevoz. Med posebnostmi lahko omenimo, da za delovanje ne potrebuje dostopa do svetovnega spleta.

Flipboard

Omenjena aplikacija je namenjena tako zasvojencem z novicami kot tudi tistim, ki želijo le na hitro pregledati naslove novic, kaj se je dogajalo po svetu. Flipboard lahko prilagodimo svojim potrebam. To pomeni, da nam bo ustvarjal osebne tematske kategorije, s katerimi bomo videli novice, ki jih najpogosteje spremljamo. Lahko ga tudi povežemo s Facebookom, Twitterjem, LinkedInom in na hitro preletimo zanimivosti na svojih spletnih socialnih omrežjih. Na voljo je za iOS, Android in Windows telefone.

Flush toilet finder

Z veseljem vam predstavljamo verjetno najizvirnejšo in nujno mobilno aplikacijo tega stoletja. Ko nas tišči, nas tišči. Flush Toilet (Školjka) nam iz svoje baze – več kot 100 000 evidentiranih stranišč po vsem svetu – poišče primernega in najbližjega. Poleg tega nam nudi informacije o uporabniški izkušnji ter dostopnosti za invalide. Na voljo je za iOS in Android.

Pocket (Žep)

Z »Žepom« si lahko medijske vsebine shranimo za kasnejši ogled. Ko brskamo po spletu, lahko na svoj Pocket račun shranimo prispevke, videe, recepte itd. Aplikacija našo dejavnost samodejno sinhronizira na vseh napravah, poleg tega pa deluje tudi brez internetne povezave – seveda, če imamo informacije shranjene. Na voljo za iOS in Android – brezplačno. Na voljo za iOS in Android – brezplačno.

Sunrise

Sunrise je enostaven, priročen in estetski mobilni koledar, ki se samodejno sinhronizira z Google, Microsoft Exchange in iCloude računi ter nam vse obveznosti zabeleži na enem mestu. Prav tako nam prikaže informacije o vremenu, glede na vsebino doda pomembne podatke iz Google Maps (Zemljevidi) ter se poveže s spletnimi socialnimi omrežji, da lahko vidimo, s kom se dobimo. Na voljo je za iOS in Android.

Venmo

Venmo je najpreprostejša oblika pošiljanja ali sprejemanja denarja na razdaljo. To pomeni, da lahko prek aplikacije nakažemo določeno vsoto ali sprejmemo nakazilo. Še posebej je priročen, če želimo svojim prijateljem na daljavo plačati večerjo ipd. Čeprav je Venmo varen sistem, je operiranje z višjimi zneski vseeno bolje opravljati na klasičen, osebni način. Na voljo je za iOS in Android.

Waze

Če veliko časa preživite v svojem osebnem avtomobilu, vam bo naslednja aplikacija olajšala življenje. Waze z informacijami o prometu, razmerah na cesti, radarjih, cestnih kamerah ustvarjajo uporabniki. Če se bližate prometnemu zastoju, vam bo aplikacija samodejno našla hitrejšo pot. Prav tako pokaže bližnje bencinske črpalke in ostale storitve, povezane z avtomobili. Na voljo je za iOS in Android.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here