Facebook je začel povezovati svoje aplikacije. Facebook, Messenger in Instagram preizkušajo novo funkcijo, ki med uporabo ene izmed aplikacij kaže tudi obvestila preostalih dveh aplikacij in omogoča enostavno preklapljanje med njimi.

Nova funkcija bi lahko še povečala uporabo vseh treh aplikacij, saj vam bodo zdaj med uporabo neprestano gorele rdeče pike, ki označujejo obvestilo na drugi platformi. Prav zato bo nova funkcija verjetno pridobila kar nekaj sovražnikov. Tudi če se odjavite od prejemanja obvestil za določeno aplikacijo, bo rdeče obvestilo znotraj druge aplikacije še vedno utripalo. Edini način, da se nadležnih rdečih oblačkov rešite, je – prav ste ugotovili – da jih odprete.

facebook_messenger_instagram_app_switcher

Zaenkrat obvestila preizkušajo na zelo majhni skupini testnih uporabnikov, da bi našli način, kako se lahko ljudje lažje in hitreje odzovejo na pogovore in objave, ki jih najbolj zanimajo. Preklapljanje med najljubšimi aplikacijami bo postalo popolnoma enostavno, kakršnokoli zapuščanje Facebookove družine aplikacij pa bo kmalu postalo nepotrebno. Tako res ne boste imeli možnosti, da ponesreči odtavate drugam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here