Se vam je že kdaj zgodilo, da ste obtičali sredi ničesar s preluknjano gumo na avtomobilu in prazno baterijo na telefonu? Tovrstne situacije niso zgolj neprijetne, lahko so tudi precej nevarne. Dodatki za avto vam lahko v neprijetnih situacijah prihranijo stresne trenutke – k sreči dandanes obstaja na trgu cela vrsta priročnih in cenovno ugodnih pripomočkov za avto, ki jih morate imeti.

Držala za mobilni telefon

Držala in stojala za mobilni telefon lahko precej olajšajo navigacijo. Namesto konstantnega pogledovanja navzdol v telefon za nadaljnja navodila, lahko uporabite držalo za telefon, s katerim boste imeli telefon z odprto navigacijsko aplikacijo ves čas v višini oči.

Klasična izbira je Premium avtomobilsko držalo iOttie »Flex 3« za mobilne naprave. Držalo z močno prisesalno podlogo namestite na vetrobransko steklo ali na armaturno ploščo avtomobila. Nastavite poljubni kot in že lahko začnete s poenostavljeno uporabo telefona.

Ljubitelji minimalističnega dizajna boste navdušeni nad avtomobilskim držalom Belkin. Držalo namestite na poljubno ventilacijsko režo, tudi to držalo pa vam omogoča 360-stopinjsko vrtljivost.

Naše najbolj prodajano avtomobilsko magnetno držalo je iOttie »iTap« za ventilacijsko režo. Odlikujeta ga izjemno preprosta uporaba: telefon z eno roko preprosto odložite na površino in močan magnet, ki bo poskrbel, da bo telefon tudi ob nemirnih vožnjah ostal na mestu.

Ugoden pripomoček, ki rešuje isto težavo je protizdrsna podloga za mobilne naprave. Podlogo namestite na armaturno ploščo ali poljubno površino in tako preprečite drsenje vaše mobilne naprave, bočne reže pa omogočajo tudi vertikalno postavitev telefona.

Veliko kolesarite? Tudi za vas imamo rešitev! Univerzalno držalo za kolo »RM-OM« omogoča čvrst oprijem, enostavno namestitev in nastavitev poljubnega kota. Podložena oprijemala na držalu poskrbijo tudi za dodatno zmanjševanje tresljajev.

Avtopolnilci

Ena najbolj zoprnih stvari je, da se vam na dolgi poti izprazni baterija vašega pametnega telefona. Če v vašem avtomobilu nimate vgrajenega USB priključka, si lahko enostavno pomagate z avtopolnilci.

Avto komplet Belkin slovi po vrhunski kakovosti, trpežnosti in elegantnim zunanjim izgledom. Avtopolnilec z dvema USB vhodoma omogoča praktično polnjenje dveh naprav hkrati, svetleča obroba polnilca pa ponazarja uspešno polnjenje. Komplet je na voljo z dvema mikro USB ali dvema MFI lightning kabloma.

avto-komplet-belkin-2-x-21a-z-mikro-usb-kablom-src-uncropped

Avtomobilska držala z možnostjo hkratnega polnjenja

Vam je všeč praktičnost avtomobilskih držal? Res je, ti pripomočki so izjemno uporabni in vas lahko rešijo marsikatere zagate. Kaj pa, če bi se vaš telefon med odlaganjem na držalu hkrati še polnil?

Avtomobilsko držalo in avtopolnilec v enem; »Socket Lock« je prava prodajna uspešnica. Inovativno držalo omogoča polnjenje kar dveh mobilnih naprav hkrati, s povezovalno cevjo pa lahko nastavite poljubni kot naprave.

Imate napravo, ki omogoča brezžično polnjenje? Preverite priznano iOttiejevo »Easy One Touch« držalo. Tudi to držalo je znano po izjemno močni prisesalni podlogi za optimalno stabilnost na pritrjeni površini, držalna plošča pa ima 360-stopinjsko vrtljivost.

V ponudbi imamo tudi avtomobilsko držalo Nillkin Car – vsestranski dodatek za ventilacijsko režo, ki bo vaš telefon obdržal na mestu in z možnostjo brezžičnega polnjenja napolnil vse QI podprte naprave.

avtomobilsko-drzalo-za-ventilacijsko-rezo-nillkin-car-za-mobilnike-src-10

Pripomočki za prostoročno telefoniranje

Veliko telefonirate? Potem je oprema za prostoročno telefoniranje vaša obvezna oprema! Omogoča vam, da imate ob telefonskem pogovoru v avtu prosti obe roki, kar je ključnega pomena za varno vožnjo. Z njo pa se lahko izognete tudi kakšni policijski kazni za nedovoljeno uporabo telefona v avtu.

Bluetooth set za prostoročno telefoniranje BT-500 omogoča telefoniranje brez motečih šumov iz ozadja, ko pa ne telefonirate, lahko z njim predvajate glasbo preko povezane naprave. Set odlikuje tudi enostavna namestitev in možnost povezave dveh mobilnih naprav hkrati.

Priljubljen dodatek je tudi Bluetooth ušesna slušalka Jabra BT2046. Izboljšan mikrofon omogoča kvaliteten prenos zvoka, udobna oblika pa nemoteno dolgotrajno uporabo. Slušalka se lahko poveže z dvema različnima napravama in omogoča kar 8 ur pogovorov.

bluetooth-usesna-slusalka-jabra-bt2046-src-1

Dodatki za otroke

Raziskave kažejo, da so otroci v avtu lahko zelo velik distraktor varne vožnje. Z nekaterimi pripomočki lahko njihovo pozornost preusmerimo, kar je uporabno predvsem za daljše vožnje.

Večnamensko avtomobilsko držalo za tablice lahko poleg namestitve na vetrobransko steklo pritrdimo tudi na avtomobilski sedež, kar je idealno za otroke na zadnjih sedežih. Držalo omogoča oprijem od 7 do 11 inčnih tablic in je nepogrešljiv pripomoček za dolga potovanja.

Otroci pa bodo navdušeni tudi nad univerzalnim gamepadom. S priročnim držalom za telefone in vgrajeno baterijo 600 mAh je gamepad oblikovan za udobno večurno uporabo.

univerzalni-bluetooth-gamepad-gp-100-src-3

Predvajalnik glasbe

FM oddajnik nudi enostavno in ugodno rešitev za predvajanje glasbe v vsakem avtomobilu. Za pričetek uporabe vklopite oddajnik v cigaretno režo, izenačite njegovo frekvenco s frekvenco avtoradia in že lahko uživate v glasbi. Na oddajnik lahko priklopite tudi USB ključek ali SD kartico.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here