Apple ima pri novem iPhonu 7 očitno ponovno podoben problem kot pri modelu iPhone 5, saj znova mnogi uporabniki poročajo o krušenju barve.

Horda besnih uporabnikov je že glasno izrazila svoje neodobravanje na forumih, in čeprav število poškodovanih telefonov še ni zaskrbljujoče, se novi primeri vztrajno nabirajo. Nekateri trdijo, da so težave z barvo opazili že po manj kot enem mesecu uporabe, zdi pa se tudi, da je zaenkrat okrušenih več naprav iPhone 7 Plus.

Pri Applu se na pritožbe zaenkrat še ne odzivajo, saj »kozmetični popravki« po navadi niso všteti v garancijo. Nekateri uporabniki so se znašli kar sami, ter »luknje« zakrpali s preprosto akrilno barvo.

Čeprav je določena mera obrabe normalna, pa se povečano število pritožb zdi vedno bolj zaskrbljujoče. Poleg krušljive črne mat barve pa ima nemalo preglavic tudi sijoča črna barva, za katero smo že pisali, da je izjemno občutljiva, zato obvezno priporočamo zaščito telefona z ovitkom. Takole izgleda naprava, kupljena le nekaj mesecev nazaj, ki je ob sicer normalni uporabi ni ščitil ovitek ali etui.

Če se odločate za nakup, je morda smiselno izbrati zlato, srebrno ali roza barvo, pri katerih zaenkrat ne poročajo o podobnih nevšečnostih.

Ob 10. obletnici bo Apple za nas pripravil posebno poslastico.
Si že videl/a, koliko je v zadnjih 10 letih napredoval iPhone?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here