Korejsko podjetje LG je v začetku novembra lani javnosti predstavilo svoj prvi mobitel z ukrivljenim zaslonom LG G Flex. LG sprva ni načrtoval globalne dobavljivosti za fleksibilnega velikana, a očitno je bila prodaja na domačem terenu tako dobra, da so se odločili ponuditi mobitel tako v ZDA kot tudi v Evropi. V ZDA je LG G Flex že na voljo, v Evropo pa prihaja prihodnji mesec. Zaenkrat je znano le, da bo LG G Flex na voljo v 20-tih evropskih državah, seznam v katerih državah točno bodo objavili kasneje. A mi so opazili nekaj zanimivega – uradna LG Mobile Slovenija Facebook stran je kmalu po objavi novice o dobavljivosti LG G Flex-a v Evropi delila njegov predstavitveni video posnetek. Če kdo ve, ali bo LG G Flex na voljo tudi pri nas v kratkem so to oni in verjetno ni naklučje, da je trenutno njihova celotna Facebook stran posvečena temu fleksibilnežu. Držimo pesti!

Več podrobnosti o LG G Flex si lahko pogledate v naši novici tukaj. Spodaj pa uživajte ob predstavitvenem video omenjenega mobitela. Pa še cena mobitela – trenutno se giblje pri okoli 820€.

POSODOBITEV NOVICE – LG Mobile Slovenija je odgovoril na naše vprašanje glede dobavljivosti aparata LG G Flex v Sloveniji – pravijo da bo aparat na voljo kmalu, kar pomeni, da se lahko veselimo prihoda prvega fleksibilnega mobitela z ukrivljenim zaslonom tudi pri nas!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here