Vsi poznamo prve prenosne predvajalnike glasbe Walkman, kajne? No morda ne ravno vsi, saj je v zadnjih letih prodaja le-teh močno upadla. Sony zato v zadnjem času poskuša obuditi popularnost Walkman-a z integracijo aplikacije Walkman v sistem Android. Uporabniki Xperia naprav so dobro sprejeli Walkman aplikacijo in Sony meni, da je čas da naredi še en korak naprej pri povezanosti Walkman sistema s pametnimi mobiteli.

Sony Xperia E1.Tako se je Sony z novim mobitelom Sony Xperia E1 odločil, da obudi kategorijo mobitelov, pri katerih je v ospredju glasba. Sony Xperia E1 se sicer lahko pohvali z jasnim 4 inch-nim zaslonom in hitrim dvo-jedernim 1,2 GHz procesorjem, a to ni tisto, kar naredi ta mobitel posebnega. Pravi mali posebnež je zaradi vgrajenega močnega, jasnega in glasnega zvočnika, ki ga lahko navijete do glasnosti 100db! To je dovolj glasno, da preglasite hrup avtomobilov v mestu. Dodatno je na mobitelu tudi namenska Walkman tipka, s katero lahko hitro dostopate do vaše najljubše glasbe. Da pa bo glasba predvajana v res visoki kvaliteti, poskrbijo vgrajene značilne Walkman tehnologije zvočne obdelave kot sta ClearAudio+ in xLOUD. Za večje veselje ob uživanju glasbe vam Sony ob nakupu mobitela Sony Xperia E1 podarja še 30 dnevni brezplačni dostop do celotnega sveta glasbene industrije z aplikacijo Music Unlimited. Prava poslastica za ljubitelje glasbe. In vse to v pametnem mobitelu, ki ga poganja Android operacijski sistem. To pomeni, da je mobitel dobro povezan tudi s spletnimi vsebinami in goro aplikacij, ki so na voljo v Google Play Trgovini.

Sony Xperia E1 bo na voljo v treh barvnih različicah – črni, beli in vijolični. Omenjeni mobitel bo najverjetneje na voljo to pomlad, tudi pri nas. Zaenkrat se ocenjuje, da bo cena glasbenega pametnega mobitela v prosti prodaji okoli 175€. Več o Sony Xperia E1 si lahko pogledate na uradni strani Sony Mobile tukaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here