Že poznaš vse Snapchat trike? Preveri 10 skritih Snapchat trikov in postani Snapchat mojster ali pa dodaj Mr. Gizzma, ki ga najdeš pod imenom mr_gizzmo. Lahko pa tudi poskeniraš kodo na levi in imel boš ekskluziven dostop do vseh novosti, nagradnih iger in posebnih kuponov!

Snapchat nas v zadnjem času prav pretirano razvaja z novimi dodatki in izjemnimi posodobitvami te vedno bolj priljubljene aplikacije, ki ruši rekorde. Zadnja novost, ki bo verjetno prinesla neskončno ur zabave tistim najbolj gorečim in kreativnim uporabnikom, je uvedba gibljivih emoji nalepk. Ne veste, o čem govorimo?

Uporabnik bo lahko zdaj posnel video in na premikajoč se objekt pripel emoji smeška, ki se bo gibal v skladu s premikanjem kamere. To enostavno storite tako, da po koncu snemanja kliknete na ikono za smeške v zgornjem desnem kotu, kot če bi želeli dodati navadnega, statičnega emojija, ko ga postavite na željeno mesto pa ga lahko z dolgim pritiskom nanj »prilepite« na želen predmet, emoji pa bo nato sledil njegovemu gibanju.

giphy

Lahko ga uporabljate kot masko, npr. na svojem ali prijateljevem obrazu, ali pa na gobčku svojega hišnega ljubljenčka, emoji pa lahko sledi tudi premikajočem avtomobilu ali vašemu prstu.

Gre za majceno novost, ki pa zna prinesti mnogo zabave. Danes so jo dobili uporabniki Androida, iOS pa bo verjetno sledil zelo kmalu.

giphy (1) surfer-0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here