Angleško podjetje, ki je v začetku 60. let spremenilo potek razvoja rokenrola s svojimi zmogljivimi kitarskimi ojačevalci, zdaj sledi trendom novih pametnih telefonov. London je naprava, ki v ospredje postavlja poslušanje glasbe.

marshall-london-phone-4_3800.jpg

To se pokaže že s samim fizičnim gumbom “M”, ki vas nemudoma pripelje v vašo glasbo. Glasnost lahko uravnavate s koleščkom, tako kot pri slavnem Walkmanu, prav tako pa vsebuje dva vhoda za slušalke – tako boste najljubše skladbe lahko poslušali s prijatelji.

London ima na sprednji strani dva zvočnika, da pa bo zadovoljil avdiofile, so vanj integrirali še DJ-program in izenačevalnik zvokov oz. frekvenc (EQ).

Specifikacije Londona po zdaj znanih informacijah:

  • 4,7-palčni (11,98 cm), 720 p IPS-zaslon,
  • 2 GB RAM spomina,
  • notranji pomnilnik: 16 GB,
  • reža za kartico mikro SD,
  • operacijski sistem: Android Lollipop,
  • fotoaparat: 8 megapikslov.

London je v Evropi že na voljo po prednaročilu, cena pa bo okoli 550 €.

Marshall svojo kreativnost že nekaj let usmerja v najrazličnejše produkte. Tako so v podjetju naredili svojo linijo uspešnih slušalk Marshall Headphones in bluetooth zvočnikov Stanmore, ki so po svetu znani predvsem po tem, da združujejo klasičen videz in še izboljšano kvaliteto zvoka Marshall ojačevalcev v majhni in kompaktni obliki. Premium linija avdio opreme, ki navdušuje glasbene sladokusce po vsem svetu, vas s svojim edinstvenim, “večnim” videzom in kristalno čistim zvokom popelje v nove dimenzije glasbe, ki ji marsikateri produkti v istem cenovnem rangu ne pridejo niti blizu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here