Verjetno ste že slišali za vroč trend, ki je v lanskem letu sprožil pravo revolucijo v tehnološkem svetu. Chatboti, računalniški programi za klepet, že spreminjajo naš vsakdan. Svetujejo, obveščajo, poročajo o najrazličnejših informacijah, zabavajo … Možnosti uporabe so tako rekoč neomejene. Ko je Mr. Gizzmo videl, kaj vse Chatboti omogočajo, jih je seveda želel preizkusiti tudi sam. Tako je luč sveta ugledal Mr. Gizzmo Bot, vaš virtualni svetovalec pri nakupu dodatkov za telefon!

Kaj zna Mr. Gizzmo Bot?

Poglejmo si primer nakupa ovitka za telefon. Če ste včasih želeli kupiti ovitek za svoj telefon prek spleta, ste obiskali spletno stran gizzmo.si, pobrskali med izdelki in izbrali najljubšega. Mr. Gizzmo Bot nakup olajša: preprosto pričnete pogovor v Messengerju in Bot vam bo poiskal primerne dodatke za vaš model telefona. Izkušnja bo tako na nek način podobna izkušnji nakupa v fizični trgovini, ko lahko za nasvet vprašate prodajalce.

ezgif-com-gif-maker-1

Mr. Gizzmo bo takoj odgovoril tudi na vsa vaša vprašanja in dileme v zvezi z nakupom: kako je z dostavo, poštnino, kje se nahajajo poslovalnice, kako izkoristiš kupon, ali lahko izdelke prevzameš osebno in jih pred nakupom vidiš … Vprašanja, ki jih pogosto dobimo od vas.
Seveda pa lahko z Mr. Gizzmo Botom poklepetate o povsem običajnih, vsakodnevnih zadevah, omogoča pa tudi enostavno prijavo na obveščanje o aktualnih akcijah in popustih. Ne pozabite – bolj, kot se boste pogovarjali z njim, pametnejši bo postal!

P.S. Si že poklepetal/a s Troljem, osebnim napovedovalcem prihodov ljubljanskih trol in BicikiLJev, ki smo ga predstavili pred kratkim? 😉

Poklepetaj z Mr. Gizzmo Botom zdaj – s pogovorom postaja vedno pametnejši!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here