Nekoč manj perspektiven ponudnik mobilnih storitev v zadnjem času lepo cveti. Kaj cveti, postal je že najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji! Zasluge za hitro rast gredo predvsem zelo konkurenčni ponudbi naročniških paketov. V primerjavi s konkurenco so stalno bolj ugodni oz. drugače povedano – za enako višino mesečne naročnine ponudijo več zakupljenih vsebin. Dodaten korak v tej smeri predstavlja akcijski paket Najbližji Premium.

Paket Najbližji Premium je po besedah operaterja daleč najugodnejša izbira pri nas in to potrjujemo tudi mi. Za pičlih 14,90€ mesečne naročnine lahko neomejeno kličete tako v Tušmobilovem omrežju kot tudi v omrežjih drugih operaterjev, ob tem pa lahko neomejeno pošiljate še SMS in MMS sporočila. Dodajte tej neomejeni ponudbi še 500MB prenosa podatkov in dobite resnično najugodnejši naročniški paket na voljo pri nas.

Primerjavo z drugimi paketi konkurence in cenik dodatno zakupljenih enot prenosa podatkov si lahko pogledate tukaj. Paket je možno skleniti do 31. marca. Pa še to – ste vedeli da Tušmobil pridno gradi svoje omrežje v sodelovanju z Nokia Solutions and Networks? Tako je argument o slabem signalu že precej star.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here