V času začetnega razvoja novega Samsung Galaxy-a S5 lani poleti je pricurljalo nekaj informacij, da naj bi Samsung razmišljal o novi (F) liniji premium Galaxy mobilnih telefonov. A te informacije so bile skope in so hitro potihnile.. vse do danes, ko je Samsung Rusija preko Twitterja na presenečenje vseh nas objavil zgornjo sliko z napisom “To se še ni zgodilo! Jutri bo Samsung predstavil svetu novo raven naprave. želite videti, kaj bi to lahko bilo?

Na sliki lahko vidimo jutrišnji datum in očitno tudi barvne kombinacije nove naprave. Kaže tudi, da gospodična v majhni torbici skriva mobilni telefon in ne kakšne tablice. Upamo, da bo to pravi premium kandidat iz vrst Samsunga in ne samo La Fleur različica kakšne od že predstavljenih naprav! Spremljajte nas še naprej tukaj ali preko naše Facebook strani, saj bomo jutri skrbno spremljali in objavili vse kar izvemo glede te nove naprave.

POSODOBITEV

Ko si ljudje nekaj res želijo, prehitro delajo zaključke. Tudi mi smo bili prehitri tukaj. Samsung je namreč danes predstavil novo pametno kamero in ne tako željenega premium Galaxy telefona. Če vas vseeno še zanima kaj več o novi kameri, si poglejte uradno predstavitev tukaj.

Samsung NX mini smart kamera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here