V poplavi kitajskih podjetij že nekaj let pozitivno izstopa Emie, relativno mlado podjetje iz Shenzena oz. kitajske Silicijeve doline, ki se od preostalih – nekaterih bolj, drugih manj uspešnih podjetij loči predvsem po izjemnem občutku za dizajn in estetiko, na laž pa postavljajo tudi večne mite o cenenih in neoriginalnih izdelkih s Kitajske.

Njihova misija je ponuditi inovativne, estetsko dovršene, izvirne in tehnološko napredne izdelke, ki so primerni za vse generacije in lahko se pohvalijo, da so zastavljeni cilj z velikim uspehom dosegli, saj jim je uspelo ustvariti nekaj nadpovprečno uspešnih in unikatnih dodatkov, ki navdušujejo množice po vsem svetu, lahko pa se pohvalijo tudi z dvema Red Dot Design in kar štirimi Golden Pin nagradami. Vsak izdelek je zasnovan tako, da uporabniku nudi osebno in edinstveno izkušnjo, s svojim širokim repertoarjem pa kraljujejo v mnogih kategorijah, med katerimi so seveda prenosne baterije, retro zvočniki in pametne ure. Vas zanima, o čem govorimo?

Emie je navdušil tudi Mr. Gizzma, ki je zato v svojo ponudbo dodal ogromno izdelkov, ki bodo zagotovo všeč tudi tebi.
Si že preveril/a ponudbo?

Prenosne baterije

Njihovi premium produkti so predvsem čudovite prenosne baterije, med katerimi še posebej izstopa unikatna prenosna baterija Emie Devil Volt v obliki simpatičnega hudička, ki je prava paša za oči. Zabaven in popolnoma odštekan power bank ponuja široko paleto različnih barv in vzorcev, zato bo vsak zagotovo našel družabnika, ki bo popolnoma ustrezal njegovi osebnosti. Za tiste, ki niso tako hudičkasto nagajivi, pa je tu power bank Samo, prikupen psiček samojed, ali Memo, ultra tanka prenosna baterija z živahnimi potiski in geometrijskimi vzorci. Prava zverina med prenosnimi baterijami je Emie Power Station, ki z neverjetnimi 20 000 mAh poskrbi, da vam in vašim napravam energije nikoli ne bo zmanjkalo.

Pametne ure

Kdo pravi, da pametne ure ne morejo biti elegantne? Premium pametne ure Emie Nevo združujejo izjemen izgled in vrhunsko kvaliteto, saj imajo švicarski kvarčni mehanizem, ohišje iz nerjavečega jekla in pašček iz pravega usnja. Analogna številčnica poskrbi za točen prikaz časa, ura pa se preko bluetootha enostavno poveže z mobilnim telefonom.

Bluetooth prenosni zvočniki

Serija prenosnih zvočnikov zagotavlja čudovit retro dizajn in izjemno čist zvok, z njimi pa ne boste več rabili sklepati kompromisov med kvaliteto zvoka in uporabnostjo. Zvočniki kljub svoji majhnosti in kompaktnosti proizvajajo zvok odlične kakovosti, kar zagotavlja izjemno uporabniško izkušnjo. Na voljo so čudoviti leseni zvočniki, manjši Radio in nekoliko večji Solo One, ki bo dal izvrsten pečat prostoru. Canvas je umetniško zasnovan zvočnik, ki ga je navdihnilo pariško umetniško gibanje, odlikujejo pa ga enostavni barvni toni tkanine, ki prekriva obe stranici zvočnika.

Je Emie zdaj očaral tudi tebe? Kateri izdelek ti je najbolj všeč?
Oglej si celotno Emie ponudbo!

Če se odločite dati priložnost izdelkom Emie, zagotovo ne boste razočarani. Ne bodo vas navdušili zgolj s sijajnim in izvirnim izgledom, ampak vas bo prevzela tudi nadstandardna kakovost in vzdržljivost izdelkov, brez katerih si kmalu ne boste več predstavljali življenja. Emie bo dal nov pomen tako prestižnim pametnim uram kot simpatičnim prenosnim baterijam in strinjali se boste, da so vse prejete nagrade več kot zaslužene, otresli pa se boste tudi predsodkov glede kitajskih izdelkov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here