Ljubitelji majhnih telefonov ste v zadnjem času zelo redko prišli na svoj račun. Proizvajalci resnično redko izdelajo telefon, ki ga lahko upravljamo z eno roko. Tisti, ki obstajajo, pa so velikokrat povprečni telefoni brez posebnih navdušujočih specifikacij. K sreči naj bi Samsung tokrat mogoče presenetil z izdajo S8 Mini.

s8-mini
Pojavile so se namreč govorice, da Samsung dela na manjši različici svojega paradnega telefona, ki naj bi imel nekatere specifikacije drugih dveh S8 modelov, a v manjši, 5,3 -inčni izvedbi.
Procesor ni ena izmed navdušujočih specifikacij – S8 Mini naj bi imel Snapdragon 821 z 32 GB. A še vedno naj bi telefon imel 4 GB RAM-a, 12 MP fotoaparat in IRIS skener. Kakorkoli, tudi Snapdragon 821 ni tako slabo, sploh na nižji resoluciji – na LG G6 deluje povsem OK.

Čeprav S8 Mini ne bo tako zmogljiv, bi znal prepričati številne kupce, posebej zaradi njegove privlačnejše cene. Za razliko od Samsungovih predhodnih izdaj Mini različic telefonov, se ideja o S8 Mini sliši zelo zanimiva. Prejšnji Mini telefoni so bili namreč veliko slabše različice večjih bratov, a tokrat temu morda ne bo tako.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here