Facebook predstavlja novo, resnično zelo uporabno funkcijo, s katero lahko prihranite na prenosu podatkov – odkrijte odprte WI-FI povezave, kjerkoli že ste!

Funkcija »Find a WI-FI« pokaže prilagojen zemljevid vaše neposredne bližine, z vsemi bližnjimi hotspoti, s poudarkom na lokacijah, kjer lahko najdete Wi-FI. Funkcijo je Facebook lani testiral med iOS uporabniki v nekaj državah in dobil zelo pozitivne odzive, zato je zdaj dostopna vsem uporabnikom tako na iOS kot Android napravah.

find-a-wifi
Si že predstavljate, kako uporabna je lahko funkcija? Sploh če ste na izletu ali potovanju v mestu, ki ga ne poznate lahko enostavno ugotovite, v kateri lokal se splača iti na pijačo, če potrebujete tudi WI-FI.

Kako torej poiskati WI-FI v Facebooku? V sekciji »Explore« pojdite na »More Tabs«, kjer boste našli gumb »Find a WI-FI«. Če Facebooku še niste dali dovoljenja za dostop do vaše lokacije, potem morate predhodno urediti tudi to. Takoj, ko je pred vami zemljevid z WI-FIji, lahko raziskujete, kateri izmed vseh je najbližje.
Celoten postopek je zelo lepo razložen tudi v spodnjem videu:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here