Prava ideja vedno najde svoje mesto in prav je tako. Marko iz Velenja, po srcu oblikovalec spletnih in mobilnih vmesnikov, ki ne more brez občasne dobre skate urce je imel težavo na svojih potovanjih najti prave lokacije za sprostitev svoje energije. Tako se je porodila ideja o aplikaciji, ki bi uporabnikom omogočala iskanje in deljenje zanimivih kotičkov za skate ali BMX trike znotraj svetovnih velemest. Ideja je v tem tednu prerastla v izvedbo, zato vam z veseljem predstavljamo odlično aplikacijo Cleverspot.V prijetnem, modernem in učinkovitem uporabniškem vmesniku aplikacije je glavni poudarek na iskanju dostopnih lokacij za skate ali BMX trike v neposredni bližini uporabnikove trenutne lokacije. Morda najboljša stvar aplikacije je dejstvo, da lokacije določajo uporabniki aplikacije sami. To pomeni, da ne glede na to kje ste, boste lahko v trenutku poznali vse skrivnosti domačinov. Same lokacije pa imajo tudi podroben opis le te – za koga je primerna, kakšen je teren in kako varna je.

Iskanje lokacij je le en zorni kot aplikacije. Tako aplikacija omogoča še povezovanje uporabnikov med seboj v Cleverspot skupnost – z možnostjo deljenja zanimivih lokacij drugim uporabnikom, z deljenjem slik lokacij in trikov z drugimi, s seznamom trikov in tedenskim tekmovanjem za največ opravljenih trikov.

Aplikacija je na voljo brezplačno vsem uporabnikom iOS sistema preko iTunes trgovine (povezava spodaj). V prihodnosti prihaja tudi aplikacija za Android sistem.

Cleverspot App – iTunes Store


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here