Že poznaš vse Snapchat trike? Preveri 10 skritih Snapchat trikov in postani Snapchat mojster ali pa dodaj Mr. Gizzma, ki ga najdeš pod imenom mr_gizzmo. Lahko pa tudi poskeniraš kodo na levi in imel boš ekskluziven dostop do vseh novosti, nagradnih iger in posebnih kuponov!

Snapchat hitro prevzema dominanco med socialnimi omrežji pri predvajanju video vsebin, saj so od maja potrojili število ogledov, ki zdaj že presega 6 milijard na dan. Za primerjavo – število ogledov na Facebooku znaša približno 8 milijard in združuje prikaze na mobilnikih in osebnih računalnikih, Snapchat pa se temu rezultatu hitro približuje in to zgolj z uporabo ene mobilne aplikacije.

Mark Zuckerberg je komentiral, da se video vsebine, ki se predvajajo na novih digitalnih medijih kot so Facebook, Snapchat ali Youtube, močno razlikujejo od daljših, časovno zahtevnejših vsebin, ki se predvajajo na televiziji. Vsebina mora biti zato bistveno drugačna in bolje prilagojena, saj večina ogledov traja zgolj nekaj sekund. Zato se pojavlja vprašanje, kako se bodo temu prilagodili ustvarjalci tradicionalnih video vsebin, saj bodo morale biti te za sodobno občinstvo vedno bolj strnjene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here