Pogumni Youtube uporabnik je najnovejša premium telefona Samsung S7 in S7 Edge podvrgel seriji težkih preizkusov, s katerimi je poskušal določiti vzdržljivost in odpornost novih telefonov. Rezultati?

Telefona sta dobro odporna na praske, a vseeno ne odstopata preveč od povprečja, saj ima večina novejših telefonov precej vzdržljive ekrane. Slabše prenašata vročino, saj ogenj iz vžigalnika povzroči, da nekatere slikovne pike prenehajo delovati, posledično pa se na ekranu pojavijo svetle oz. bele lise. Rob je iz aluminija in čeprav ni neobčutljiv na praske, pa se ne bo krušil ali razbarval kot pri prejšnjih modelih.

Tudi zadnja stran je iz vzdržljivega stekla, a je bolj občutljiva od sprednjega dela. Pri poskusu upogibanja celotnega telefona pa se je izkazalo, da je telefon dovolj močan, da se ne prelomi, čeprav se zlomijo nekateri zatiči na ohišju, zaradi česar telefon seveda ni več vodoodporen.

Celotni video si lahko ogledate spodaj, prijazni uporabnik pa je poskrbel, da svoje nove napravice ne boste rabili testirati tudi sami.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here